Крал Чарлз и принцесата на Уелс имаха емоционален“ частен обяд

...
Крал Чарлз и принцесата на Уелс имаха емоционален“ частен обяд
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън имаше „емоционален“ обяд с крал Чарлз часове преди да пусне видео с диагноза рак

Крал Чарлз и принцесата на Уелс имаха „ прочувствен “ частен обяд часове преди Кейт да разгласи диагнозата си рак на обществеността.

Съобщава се, че 75-годишният монарх е разговарял от сърце със снаха си в замъка Уиндзор в четвъртък. Той пътува от Лондон до град Бъркшир, защото, както се споделя, Кейт доста желала да приказва с него след диагнозата му.

„ Много извънредно е единствено двамата да седят дружно по този метод. Кралят към този момент беше известен, че дамата, която той назовава „ моята обичана снаха “, има рак... Кралят напусна обяда си, чувствайки се доста прочувствен “, сподели източник.

Разбира се Чарлз и Кейт, 42, разискаха видео известието й - което Кейт беше записала предния ден - по време на срещата им в замъка Уиндзор. Бъдещата кралица сподели във видеото, оповестено в петък, че откритието е „ голям потрес “, само че даде обещание, че „ ще се оправи “.

Източникът сподели пред The ​​Sun: „ Те щяха да имат доста за разискване и шерване, тъй като единствено седмици по-рано кралят беше почнал курса си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР