Крал Чарлз беше забелязан да напуска дома си в Лондон

...
Крал Чарлз беше забелязан да напуска дома си в Лондон
Коментари Харесай

Крал Чарлз маха, докато излиза от прикритието, след като принц Хари загуби дело във Върховния съд за сигурност

Крал Чарлз беше видян да напуща дома си в Лондон - единствено минути откакто принц Хари загуби правосъдната борба за персоналната си сигурност, когато пристигна в Англия.

Кралят, който се подлага на лекуване на рак, беше забелязан да маха на тълпите, до момента в който излизаше от Кларънс Хаус тази заран, тъкмо когато беше разкрито, че съдията от Върховния съд сър Питър Лейн отхвърли случая на Хари и заключи настоящата му сигурност в Обединеното кралство споразуменията не са били ирационални, нито процедурно несправедливи.

Хари предприе правни дейности по отношение на решението от февруари 2020 година на Изпълнителния комитет за отбрана на роялти и обществени фигури (Ravec), откакто му беше казано, че повече няма да получава „ същата степен “ на публично- финансирана протекция, когато сте в страната. В своето отчасти редактирано решение от 52 страници обаче сър Питър сподели, че юристите на Хари са възприели „ неуместно, формалистично пояснение на процеса Ravec “. Той добави: „ Процесът „ по поръчка “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР