Кражбите и обирите са бич и всекидневие за българите. Бившият

...
Кражбите и обирите са бич и всекидневие за българите. Бившият
Коментари Харесай

Чудо невиждано – обирджии да посегнат на бивш зам.-министър!

Кражбите и обирите са камшик и ежедневие за българите. Бившият заместник-министър Бранимир Ботев опищя орталъка, че наглеци се пробвали да го обират. И на часа разви тайна доктрина, че това се случило щото бил подлагал на критика актуалната власт, от която до неотдавна той бе един.

Впрочем, биографията му сочи, че той е наследник на Анжел Вахан Енгибарова-Шмит, нашумяла със „ Случаят с компесаторни записи” от зората на т.нар.”демократичен преход”.

Факт е, че Бранимир Ботев съумява ловко да лавира и при леви, и при десни, и при други ръководства. Но това по никакъв метод не го прави невредим и изолиран за набезите на нагли крадци, които тарашат непрекъснато домовете на мирните жители.

Според отчететите на вътрешното министерство за предходната година на месец единствено в столицата се обират по над 200 жилища, а плячката им възлиза на над 250 000 лв.. В „ останалата част от страната” пък кражбите са по 100 дневно или общо над 3194 за месец. Според статистиците на Министерство на вътрешните работи това се случва през цялата година, а през отпускарския сезон битовите обири в столицата се усилват.

Интересно, за какво господин Ботев се счита за по-различен от останалите българи, изложени непрекъснато на набезите на обирджиите? Битовата престъпност е проказа за обществото ни и от години основава възприятие за неустановеност у хората. Каквито и рецензии да има към Министерство на вътрешните работи, въпреки всичко няма по какъв начин до всеки жител да бъде назначен по един служител на реда, с цел да го пази. Ето, от време на време се случва обирджиите да се объркат и вместо да пребиват и изнасилват възрастни баби и дядовци по селата, пробват да завлечен нещо и от властобичащите.

Бранимир Ботев е някогашен зам.-министър на стопанската система и енергетиката, както и на туризма в три държавни управления. И през цялото това време кражбите и обирите съществуваха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР