Кражби от мази и неправомерно ползване на ел. енергия разследват

...
Кражби от мази и неправомерно ползване на ел. енергия разследват
Коментари Харесай

Обраха три мази в Русе

Кражби от мази и непозволено прилагане на ел. сила проверяват чиновниците от Първо районно управление (на МВР) и РУ- Бяла

За закононарушението в Русе е сигнализирано през вчерашния ден вечерта в Първо районно управление (на МВР). На адрес на бул. "Ген. Скобелев " в Русе са били открити похищения от три избени пространства в блок, като от мазите били откраднати разнообразни движимости - автомобилни гуми, джанти, радиатори и домакински алкохол. При оглед на място служителите на реда са изяснили, че кражбите са осъществени след щурм.

Документирани са трите похищения и е почнало следствие, в хода на формирано досъдебно произвеждане.

Вчера сутринта в районно управление (на МВР) – Бяла към 10 часа е постъпил сигнал от чиновници на електроразпределително сдружение, че на адрес в гр. Бяла са открили непозволено присъединение към електроразпределителната мрежа ниско напрежение на сдружението, с което са основани условия за ненапълно отчитане на потребената електрическа енергия. Местопроизшествието е посетено от чиновници на районното ръководство и е осъществен оглед, при който е открито, че на един от кабелите от електропреносната мрежа наоколо до един от изолаторите на дирек пред адреса е обвързван различен кабел, който влиза в таванското помещение на въпросния парцел, като по този метод не се регистрира употребяваната сила по една от етапите.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, за закононарушение по чл.234в, ал1 от Наказателен кодекс, по разказа на районно управление (на МВР) – Бяла.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР