Кръг от чуждестранно първенство ще се проведе в зала Колодрума.

...
Кръг от чуждестранно първенство ще се проведе в зала Колодрума.
Коментари Харесай

Зала Колодрума приема състезание от календара на румънското колоездачно първенство

Кръг от задгранично състезание ще се организира в зала " Колодрума ". Румъния e първата страна, избрала залата в Пловдив за най-престижното колоездачно съревнование на писта от формалния си календар. Събитието ще се състои на 20 и 21 октомври.
Най-добрите клубове, измежду които е Стяуа Букурещ, идват за тренировки седмица авансово. На надпреварата се чака да дойдат персонално президентът на Румънската федерация по колоездене – Едуард Новак, параолимпийски първенец за 2012 година, както и Генералния секретар на Федерацията Траян Гога.
Многофункционална спортна зала " Колодрума " бе открита през 2015-та година. Тя е пригодена за 22 типа спорт, измежду които е и колоезденето. Залата е оборудвана с извънредно съвременна колоездачна писта, което я прави единствената покрита писта освен в България, само че и на целия Балкански полуостров.

Съоръжението за колоездене е с олимпийски размери, направена е напълно от дървена структура със особено покритие, което разрешава на състезателите да слагат международни върхове, защото това е най-бързата настилка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР