Крафт работилница за бъдещи булки, които искат сами да изработят

...
Крафт работилница за бъдещи булки, които искат сами да изработят
Коментари Харесай

Булки сами правят покани за сватбата си на изложение в Международен панаир Пловдив

Крафт работилница за бъдещи булки, които желаят сами да изработят поканите за сватбата си, е една от новостите на ревюто Weddings & Events Expo 2018. То ще се организира на 27 и 28 януари в Международен панаир Пловдив, ще се показват над 60 компании от Пловдив, София, Бургас, Варна, Хасково, Русе и други градове.

Сватбени организации, флористи, сладкари, ювелири, стилисти, винарски мазета, заведения за хранене, фотографи, видеографи, водещи на тържества, производители и търговци на продукти за декорация и развлечение ще показват настоящите трендове, обявиха уредниците от списание „ Сватбен сезон”. Участниците ще сътворят същински празник на хубостта, стила и романтиката, увериха те.

Бъдещите младоженци ще могат да се срещнат на едно място с всички експерти, които ще създадат тяхната женитба неповторима, и да усъвършенстват бюджета си с отстъпките и пакетните предложения, предлагани по време на ревюто. Информация за процедурите при подписване на цивилен брак ще се дава на щанда на Общинското дружество „ Радостни обреди”-Пловдив, което е сътрудник на проявата.

Експозициите ще са потребни и за тези, на които следва да провеждат персонално или корпоративно празненство по разнообразни мотиви. Участниците ще покажат истински хрумвания за аранжиране на пространството, елементи за интериора, разновидности за кетъринг и други услуги.

Второто издание на Weddings & Events Expo е с по-атрактивна съпътстваща стратегия, включваща демонстрации на грим и прическа, томболи и изненади за посетителите. Очакват се над 5000 посетители след огромния триумф на първото издание на ревюто.

Щандовете ще бъдат ситуирани в палата 7 на панаирния комплекс в Пловдив. Те ще бъдат отворени през двата дни от 10 до 18 ч., а входът за всички е безвъзмезден.

На фотографията: Оригинални решения за сватби, персонални и корпоративни тържества ще бъдат показани на ревюто Weddings & Events Expo 2018 в Международен панаир Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР