Крадците са най-активни през лятото, когато семействата отпътуват за по-дълги

...
Крадците са най-активни през лятото, когато семействата отпътуват за по-дълги
Коментари Харесай

Направете тези 3 неща, ако искате да защитите дома си от КРАДЦИ през лятото

Крадците са най-активни през лятото, когато фамилиите отпътуват за по-дълги почивки. Обирджиите са все хора, които или имат досие и мрачно минало, или приходите са им прекомерно ниски и избират да си набират средства по неразрешения метод.

Истината е, че е невероятно да спрем или ограничим броя на крадците, само че пък бихме могли да защитим дома си от обири.

3 са нещата, които наложително да извършите, преди да отидете на море.

Ето какви са те:

• Говорете със съседите и ги помолете да „ хвърлят по едно око ”

Това в действителност може да ви спести не малко проблеми, до момента в който сте на отмора. Освен това ще ви помогне да опазите персоналните си движимости и полезностите, които няма по какъв начин да носим на всички места със себе си.

Много е значимо обаче да сте в положителни взаимоотношения със съседите. В противоположен случай би било невероятно да разчитате на тях и съвестта им.

Неслучайно е казано, че със съседството би трябвало да се държим по този начин, както с братята и сестрите си. Понякога те могат да са ни доста по-полезни, в сравнение с най-близките ни хора.

Ако им имате цялостно доверие, оставете им ключ и ги помолете понякога да вършат една обиколка на дома ви. Така ще сте и сигурни, че цветята няма да загинат, до момента в който сте надалеч от вкъщи си.
 Новият ТРИК, с който крадците схващат дали сте вкъщи. Научете за него! Новият ТРИК, с който крадците схващат дали сте вкъщи. Научете за него!
Лятото е сезонът на почивките. През топлите месеци крадците са най-активни. Те стартират да обикалят домовете на хората и да ги ограбват...

• Не публикувайте фотоси в интернет пространството

Всяка година ни припомнят да не бъдем дейни в обществените мрежи, тъй като това е явен знак за крадците и домът ни елементарно може да попадне в техния лист. Правете го едвам, откакто сте се върнали от почивката. Няма да загубите нищо, в случай че позакъснеете с няколко дни да се похвалите на всичките си другари какъв брой добре си прекарвате по време на почивката.

• Купете си подправена камера

Ако не ви се влага в скъпа техника, то можете да си купите една подправена камера и да я поставите пред входната врата. Добавете и стикер, който да подсказва, че домът ви е охраняван от СОТ компания. Така ще си гарантирате опазването на собствеността и обирджиите ще ви подминат.

Клептоманите са по-умни, в сравнение с допускате. Затова ви съветваме да мислите с един ход пред тях и да си спестите неприятностите, до момента в който сте на море!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР