Крадците не се спират дори и по времето, когато би

...
Крадците не се спират дори и по времето, когато би
Коментари Харесай

Жена от "Разсадника" се събуди и изживя най-големият кошмар в живота си

Крадците не се стопират даже и по времето, когато би трябвало да знаят, че множеството хора си седят по къщите поради ковид.

Млада жена от София споделя за отблъскващ случай, който сигурно ще помни доста дълго време.

Тя се избавила по чиста случайност.

Ето какво написа пострадалата на една от страниците във Facebook:

"Здравейте, поста ми е за предизвестие и молба към всички вас, бъдете сигурни, че си заключвате домовете.

Днес към 10 часа сутринта в ж.к. "Разсадника " се позвъня на вратата ни, аз още не бях се събудила и взех решение, че няма да отворя.

Добре, само че почна да се звъни едно след друго на звънеца, бях сама у дома и си мислех че брачна половинка ми се майтапи с мен.. (той беше на работа).

Обаче след повече от 15 позвънявания, индивида който беше на вратата..след секунди, очевидно към този момент беше сигурен, че няма никой у дома.. стартира да опитва да я отключи някак., тогава към този момент изтичах до вратата и попитах "Кой е? ".

Чу се само по какъв начин извади нещото с което се опитваше да отключи, изплаши се и побягна...

Ако на някой различен му се е случило апелирам да показа като коментар, неотдавна четох за един мъж, който обикалял по домовете тъкмо когато се допуска, че всички към този момент са на работа... "

Под поста й споделят своите прекарвания и други пострадали:

"Влезнаха при татко ми, до момента в който спи самичък в жилището. Разходил се е, само че татко ми се е събудил и този е побягнал по стълбите.

Баща ми доста върви и разпитва за сякаш сигурни ключалки....като умозаключение от разходки по компании и ключари, си остава остарялото, само че надеждно....резе.

Монтира си го и към този момент е малко по спокоен, тъй като него няма по какъв начин да го отворят, в случай че не изкъртят вратата. Да това пази единствено хората вътре, само че това не е малко. "

"Имах сходна преживелица преди месец. Няколко пъти звъняха на вратата, само че не реагирах, тъй като оправях дребния.

Нито извиках, нито демонстрирах с нещо, че съм у дома. Чух по какъв начин се пробват да вкарат нещо в ключалката, кучето на мига стартира да лае, преди този момент въобще не отрази звънеца. Погледнах през шпионката и видях едно младо момче, което стоеше пред вратата. Отключих и излязох.

Момчето пред очите ми побегна по стълбите, пред очите ми безусловно изкочи едно момиче. Попитах я кой търси, тя ми отговори, че очевидно е объркала.

Отново настоятелно попитах кой й би трябвало. Тя се обърна и побягна по стълбите. Показах се на терасата и видях, че от входа излязоха 2 момчета и момичето, очевидно единия е бил долу, с цел да пази, знам ли. Погледнаха нагоре, споделих им, че крещя полиция. И тримата побягнаха с 200. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР