Крадци в Република Южна Африка разбиха бетонен под на магазин,

...
Крадци в Република Южна Африка разбиха бетонен под на магазин,
Коментари Харесай

Крадци задигнаха алкохол за 17 000 долара в Южна Африка

Крадци в Република Южна Африка разрушиха бетонен под на магазин, с цел да откраднат алкохол за 17 000 $, дни преди възбраната за продажба на алкохолни питиета да бъде вдигната в страната, съобщи Агенция Франс Прес.

Полицията заяви през днешния ден за кражбата на уиски, бренди, джин и водка от супермаркета в Йоханесбург.

Липсата била открита в петък, когато чиновници влезнали в магазина, с цел да го приготвят за възобновяване на продажбите на алкохол от 1 юни. Те бяха неразрешени на 27 март, като част от ограниченията за ограничение на разпространяването на COVID-19.

Служителите в супермаркета разкрили огромна дупка в пода до ледник, през която се допуска, че крадците влезнали от тунел под нея, заяви полицейски представител.

Обраният магазин бил в мол, който извън бил добре охраняван.

Крадците употребявали тунел за електрически кабели и подуване на води при мощни дъждове, който минавал под супермаркета с алкохола. След което пробили дебелия бетонен под.

За полицията не е ясно по какъв начин те са знаели къде тъкмо да дълбаят и какъв брой време им е лишило прокопаването на бетона. Но е ясно, че те няколко пъти се прибирали в магазина, с цел да изнесат солидната плячка алкохол. Кадри от охранителни камери демонстрират, че те проникнали за първи път на 21 май, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР