Крадци отмъкнаха масивна, 18-каратова златна тоалетна на стойност 1 милион

...
Крадци отмъкнаха масивна, 18-каратова златна тоалетна на стойност 1 милион
Коментари Харесай

Крадци задигнаха златна тоалетна, предоставяна под наем на Тръмп

Крадци отмъкнаха солидна, 18-каратова златна тоалетна на стойност 1 милион $ от галерия в английския замък Бленъм, като са провокирали наводняване, заяви полицията, представена от Агенция Франс Прес.
Напълно функциониращото произведение на италианеца Маурицио Кателан, наречено „ Америка “, е било излагано в музея „ Соломон Гуенхайм “ в Ню Йорк и е било давано чартърен на президента Доналд Тръмп. За кражбата е бил задържан 66-годишен мъж, само че тоалетната към този момент не е открита, добавя Дарик.

„ Нападателите са влезнали в постройката в Оксфордшир през нощта и са напуснали мястото към 4.50 сутринта. Няма потърпевши при грабежа “, заяви полицията.

Тъй като тоалетната е била изцяло функционираща и включена към водопровода, кражбата й е провокирала наводняване “, добави полицейският контрольор, който проверява случая. Според него, нападателите са употребявали два автомобила.

Дворецът Бленъм е част от международното културно завещание на ЮНЕСКО. Той е бил дом на херцога на Марлбъро и рожденото място на Чърчил. Заради случая дворецът остана затворен за гости през днешния ден.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР