Крадци отмъкнаха луксозни велосипеди от софийски гараж. Цената на единия

...
Крадци отмъкнаха луксозни велосипеди от софийски гараж. Цената на единия
Коментари Харесай

Сръчна крадла направи голям удар в столичния кв. "Лозенец" ВИДЕО

Крадци отмъкнаха първокласни колела от софийски гараж. Цената на единия е към 6 000 лева За да ги имат и усъвършенстват, притежателите са посветили години от живота и са заделяли по колкото могат от всяка заплата.

Луксозните колела са откраднати от гараж, намиращ се в столичния квартал „ Лозенец”, предава Нова тв.

Единият човек, останал без скъпото си колело, е ръководителят на Българската федерация по колоездене Антон Настев.

„ Крадците влизат през топлата връзка сред входа на жилищния блок и гаража. Не мога да си обясня по какъв начин са влези, тъй като достъп до кооперацията имат единствено живущите. Следователите не откриха никакви следи от щурм. Тези колела са част от компания, в която работих като продуктов шеф, а настрана се състезавам за тима, който я представлява”, сподели пострадалият.

Той изясни, че крадците са младежи. „ Момичето е със ярко палто. Ако са били в региона постоянно, аз след подготовка се прибирам. Велосипедът прави усещане. Човек без достъп до входа не може да знае, че в този гараж има такива велосипеди”, сподели още Настев.

По думите му общността на планинските колоездачи в България е сплотена и тези колела са разпознаваеми. „ Всеки осведомен с велосипедите ще сигнализира. Вчера имаше 850 споделяния на молбата ми. Полицията пристигна и направи оглед на място. Ще бъде назначен проверяващ служител на реда, на който ще би трябвало да дава документите за велосипедите. Важното е, че има кадри”, съобщи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР