Крадци на коли избраха погрешната мишена, когато се опитаха да

...
Крадци на коли избраха погрешната мишена, когато се опитаха да
Коментари Харесай

Нагли крадци опитаха да откраднат лъскаво BMW, но вижте какво им се случи

Крадци на коли избраха неправилната цел, когато се пробваха да завлечен колата на служител на реда, който сега на случая не е на работа, осведоми "Дейли Мейл ".

Записът от камерите за видеонаблюдение демонстрира, че служителят на реда от Чикаго, който не е на работа, седи в черно BMW, когато внезапно двама мъже с качулки отварят вратата на автомобила и насочват оръжие против него. Полицаят, обаче, за изненада на крадците, неотложно излиза от колата като изважда оръжието си и стартира да стреля по тях. Служителят на реда открива огън по бандита, който е в колата, до момента в който другият обирджия също излиза на открито и стартира да стреля.





След откриването на стрелбата служителят на реда застава зад бял джип паркиран зад неговата кола, а нападателите вземат решение, че най-добре за тях ще е да изчезнат по най-бързия метод и стартират да се отдръпват. Служителят на реда ги преследва като продължава да стреля, до момента в който крадците на коли бягат, само че те въпреки всичко съумяват да се вметнат в кола, която ги чака наоколо. Никой не е бил ранен по време на престрелката. Инцидентът се случил тъкмо пред фризьорски салон, където мъжът с BMW-то възнамерявал да се подстриже. Все още не е ясно дали полицията е съумяла да арестува бандитите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР