Мъж от Тенеси хвана сериен крадец

...
Крадецът се е насочил към грешната жертва.Мъж в Мемфис, Тенеси
Коментари Харесай

Крадецът се е насочил към грешната жертва.

Мъж в Мемфис, Тенеси отвърна на удара, след като 18-годишен крадец се опита да му отнеме Dodge Charger на бензин станция. За съжаление, бензиностанциите са обичайни ловни полета за крадци на коли, читателю, внимавайте с тази опасност, но в този случай желаната жертва успя не само да отвърне на удара, но и да хване в капан потенциалния крадец, докато полицията пристигне.

Още един 12-годишен крадец на коли беше заловен във Вашингтон, окръг Колумбия.

Както е посочено подробно в доклад на Miami Herald, 18-годишният младеж се приближил до мъжа на бензиностанцията на 3 септември извади пистолет и поиска Dodge Charger. Вместо просто да се предаде, жертвата отвърна на удара, когато крадецът започна да се качва в Mopar.

Двамата се бореха за контрол над пистолета, който изстреля куршума във вътрешността на зарядното устройство. Като се има предвид репутацията на Dodge напоследък, това всъщност може да увеличи стойността му на следпродажбено обслужване.

В крайна сметка жертвата успя да надвие 18-годишния младеж, притискайки го на земята, докато полицията не се появи на мястото. Това, което е наистина удивително, беше, че след като беше арестуван и предполагаме, че е Мирандизиран, детето крадец каза на полицията, че е откраднал жена на 31 август.

При този предишен инцидент една жена загуби своя Nissan Rogue, когато беше сграбчена, докато се канеше да влезе в автомобила, опрян пистолет в главата й и 18-годишният заподозрян каза на полицията, че е грабнал телефона й, за да не може да се обади за помощ. Защо се е нахвърлил върху себе си е мистерия, но сме готови да се обзаложим, че е откраднал коли на много други хора и преди.

Отвличанията на коли са станали невероятно често срещани в определени райони, включително Мемфис. Ако не ни вярвате, прегледайте акаунта на полицейското управление в социалните медии за там или в доста други градове и ще видите лицата на безброй заподозрени в кражби на автомобили, излепени навсякъде, и това са само малка част от кражбите, които се случват в тези градове.

Лесно е да разберете защо полицията се чувства претоварена, особено след като бюджетите им бяха намалени, така че има по-малко ченгета, които водят повече наказателни дела, отколкото преди.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР