Крадец в Полша се опита да се измъкне от органите

...
Крадец в Полша се опита да се измъкне от органите
Коментари Харесай

Младеж се опита да се измъкне след кражба в мол, преструвайки се на манекен

Крадец в Полша се опита да се измъкне от органите на реда по метод, който единствено въображението на създателите на детски анимации може да роди.

Случаят звучи необикновено, само че прокуратурата в Кьолн го удостоверява

„ 22-годишният мъж с торба в ръцете е „ заледен “ и стоял неподвижно, преструвайки се на манекен до витрината на магазин “, изясняват от полицията във Варшава. По този метод е желал да избегне разобличаването си.

Снимка: Reuters

Преди дръзката кражба младежът е ял в ресторант в търговски център. След това минава под металната решетка на магазин, който по-рано е затворил. Облича нови облекла от магазина, а своите поставя в торба. Излиза отдолу под решетката и още веднъж отива да яде.

Снимка: Reuters

Въпреки това камери улавят влизането и излизането му, а защитата на комерсиалния център стартира да го търси. Младежът е хванат, преструвайки се за манекен пред витрината на различен магазин. Отведен е от полицията.

Той привеждал колите в придвижване благодарение на отвертка

Според информацията мъжът е направил предходна кражба от бижутерия, откакто комерсиалният център е затворил. Има и други закононарушение от други магазини, предава Ройтерс.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР