Крадец обра цветарски магазин в центъра на София, само дни

...
Крадец обра цветарски магазин в центъра на София, само дни
Коментари Харесай

Крадец обра цветарски магазин в София

Крадец обра цветарски магазин в центъра на София, единствено дни откакто притежателите му оповестиха, че подаряват всичките си цветя на инцидентни минувачи, с цел да създадат живота им по-цветен по време на рецесията , оповестява.

Случило се е към 7 часа сутринта, като на камерите се вижда, че на открито минават и хора. Някой е решил, че едни 100лв. могат да решат финансовите му проблеми. Аз изрично считам, че това не е методът “, споделя притежателят на магазина Мариян Генов.

Вместо да изхвърля останалите от бутика цветя, той и сътрудниците му вземат решение да ги дават на минувачите пред магазина.

Идеята ми се породи от това, че бих желал да предам на хората чувството, което има у нас – да бъдем измежду цветята всеки ден. Хубаво е да избягаме, въпреки и за малко, от сивото всекидневие. Нека го създадем цветно. Смятам, че човек би трябвало да оказва помощ, когато това е по силите му. Няма да спра да върша положително и да се стремя да веселя хората “, споделя Мариян Генов.

Не упреквам крадеца, тъй като очевидно се намира в невъзможност. Не съм търсил и полиция, тъй като не изпитвам потребност от спомагателна отрицателна сила. Тези обстановки ме карат да имам вяра повече в нещата, които върша “, приключва той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР