Крадец, нападнал спяща баба и опитал да й задигне парите,

...
Крадец, нападнал спяща баба и опитал да й задигне парите,
Коментари Харесай

Среднощен екшън! Крадец нападна и опита да обере спяща баба

Крадец, нападнал спяща баба и опитал да й задигне парите, бе изправен на подсъдимата пейка, научи BulNews.bg.
Среднощният екшън се е разиграл в козлодуйското село Хърлец на 25 май, като преди дни нападателят бе наказан на една година пробация и 320 часа годишно безплатен труд в интерес на обществото.
Нападението станало към 1.30 часа, като за случилото се в полицията съобщил персонално кметът на обитаемото място. Местният властник декларирал пред униформените, че някой е влезнал в дома на 86-годишната бабичка и се е опитал със мощ да открадне спестяванията на дамата, които били в размер на 1 700 лв.. Тарашът на дома на бабата не дал резултат, тъй като тя прозорливо била скрила парите на разнообразни места в дома си. Докато крадецът ровил в шкафовете старицата се събудила и почнала да вика за помощ. Нападателят се уплашил и я проснал на земята. Съседи чули виковете на дамата и незабавно се обадили на кмета на селото, който пък от своя стран стремително извикал униформените.
Няколко часа по-късно за закононарушението ченгетата закопчали 36-годишния А.К. за период от 24 часа. При разпита в полицията нападателят си признал всичко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР