Кръчмар е измамил певеца Деян Неделчев-Икебаната, ожали се самият той.

...
Кръчмар е измамил певеца Деян Неделчев-Икебаната, ожали се самият той.
Коментари Харесай

Кръчмар измами Икебаната на Канарските острови

Кръчмар е измамил артиста Деян Неделчев-Икебаната, ожали се самият той. Това се е случило малко след Нова година на Канарските острови, където изпълнителят на " Съчки групирам – пръчки намирам " се подвизава от години, научи HotArena.

Съдържател на нощен локал му предложил да го наеме на работа като артист и нашият незабавно се навил, защото от 2012 година е единствено на обществена пенсия на острова и едвам свързва двата края. Известен със своята доверчивост, русенецът още същата вечер почнал да се изявява на сцената в кръчмата му, без да са подписали никакъв контракт, разчитайки единствено на джука спогодба. В края на седмицата обаче, вместо парите, за които се разбрали, Деян получил едвам 600 евро, написа " Телеграф ".

" Измами ме този чичко. Каза, че клиентите не ме харесвали, което си беше безспорна неистина, защото аз бях при тях сред масите и виждах реакциите им и по какъв начин ми се радват. Не ми се случва за първи път да ме лъжат и мамят по този метод ", оплака се Неделчев.

Прибрал парите в джоба, той решил да се прибере в България и да отпразнува уместно 55-годишния си празник на 16 януари. Икебаната се похвали, че през тази година ще чества още няколко юбилея – 35 години на сцената, 30 години от записа на най-големия му шлагер " Обич за любов ", следва и годишнина на дуета с брат му Бойко Неделчев, която ще бъде маркирана с ново взаимно парче. Съвсем неотдавна Деян е издал албум в Япония дружно с Константин Джамбазов от група " Хадес ". Двамата музиканти са записали 13 песни на български и на британски на два диска, озаглавени " Не спирай ", а планът към този момент се продава и на мр3 флашка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР