КПС Астери отбеляза подобаващо 5-ия си рожден ден с впечатляващо

...
КПС Астери отбеляза подобаващо 5-ия си рожден ден с впечатляващо
Коментари Харесай

Астери отпразнува 5-ия си рожден ден

КПС Астери означи уместно 5-ия си рожден ден с впечатляващо тържество на което участваха всички деца и техните родители. На 18 февруари от 15:00 часа повече от 100 усмихнати и красиви дребни и огромни звездички изпълниха спортния клуб " Долби спектакъл ". В продължение на 4 часа игри, състезания, танци и песни изпълваха залата. През цялото време се раздаваха дарове със специфична лотария, в която всеки един получи по нещо за спомен с логото на един от най-успешните клубове по плуване в България.

Астери се наложи като любимец бързо и устремено през последните 5 години и то освен във Варна, само че и в България. През миналата 2017 година клуб по плувни спортове Астери означи извънредно огромен триумф в комплексното класиране на БФПС за купа " България " на 25м и 50м басейн. Клубът се изкачи с една позиция и зае влиятелното 3-о място с 2073.54 т от 63 клуба.

В класацията на БФПС - ТОП 10 на най-хубавите плувци в обособените дисциплини реализирани в публични надпревари на 50-метров басейн от КПС Астери се класираха 9 състезатели: Василики Кадоглу, София Иванова, Маноела Николова, Гергана Стоянова, Калоян Братанов, Арсений Бекетов, Мартин Желев, Георги Цурев, Благовест Тодоров.

КПС Астери зае 2-о място в класацията по медали на БФПС със извоювани 115 медала, от които 38 златни, 45 сребърни и 32 бронзови. От публични надпревари включени в интернационалния календар на ЛЕН, Фина и БФПС усъвършенствани 30 национални върха и извоювани над 100 медала.

Арсений Бекетов и Василики Кадоглу бяха най-добре представилите се български състезатели на Европейското състезание за младежи и девойки в открити води - Марсилия, Франция. Освен на Екологичен потенциал, състезатели на клуба показаха почтено България завоювайки медали на Балканиада и Мултинейшън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР