КПП-тата в областните градове може да бъдат върнати, пишат ексклузивно

...
КПП-тата в областните градове може да бъдат върнати, пишат ексклузивно
Коментари Харесай

Извънредно! Връщат КПП-тата в областните градове, монтират 200 бариери

КПП-тата в регионалните градове може да бъдат върнати, пишат извънредно сътрудниците от уеб страницата plovdiv24.bg. Страната ни напълно съществено се приготвя за сходно неприятно развиване на пандемията, като съгласно един от разновидностите това може да се случи още на 18-ти септември, в случай че броят на инфектираните нарасне застрашително и има заплаха здравната ни система да не издържи.

Датата не е инцидентно определена, защото поради празничния вторник 22 септември доста работещи ще си пуснат почивен ден за понеделник и ще си създадат четиридневна миниваканция.

За новите КПП-та особено са поръчани нови преградни уреди. За разлика от предходния път обаче, когато сред 21 март и 6 май беше лимитирано придвижването   придвижването, само че единствено с пътни конуси и живи полицейски сили, в този момент ще бъдат инсталирани бариери.

Изработването на преградите е поверено на задгранична компания и поръчката за всички 200 пропускателни пункта е завършена. Бариерите се съхраняват в хранилища и ще останат там до последния миг преди монтирането.

Паралелно с това е проведена и доставка на жилищни контейнери. Те пък ще се слагат до бариерите и ще се употребяват от служителите на реда там за битови потребности - място за преобличане, къси почивки, прилагане на тоалетна. 

Информацията за връщането на невижданите ограничения към този момент се популяризира измежду обществеността.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР