Козметиката за бебета отдавна е предпочитана и от възрастни с

...
Козметиката за бебета отдавна е предпочитана и от възрастни с
Коментари Харесай

Едно бебешко олио - много начини на употреба

Козметиката за бебета от дълго време е желана и от възрастни с сензитивна кожа. Причината е ясна - съставът на тези артикули е доста по-нежен, без алергени и успокоява раздразненията. Но ето и няколко съответни изгоди и способи , по които да използваме бебешкото олио за тяло.

Масла

Кожата ни има потребност от тях, с цел да бъде в действителност подхранена. Затова по-добрата алтернатива за хидратиращ артикул е не лосион, а олио. Вече на пазара има огромно многообразие, само че бебешкото си остава класика.

Добре е да го нанасяме и директно след бръснене или епилация.

 Снимка 373520

Дегримиране

Бебешкото олио може сполучливо да се употребява и за унищожаване на дългогодишен грим. Нанасяме както нормално, благодарение на памучен тампон.

Цъфнали краища и прическа

Бебешкото олио се употребява и за поддържане на косата. Нанасяме малко количество с ръка или още веднъж с памучен тампон. Вече цъфналите краища няма по какъв начин да се възстановят, само че се предотвратява появяването на нови.

Ако нямаме подръка стилизиращ артикул, можем да използваме олиото, с цел да пригладим косата си е елегантна конска опашка.

 Снимка 373521

Масаж

При неналичието на етерични масла или особено масажно олио, бебешкото също прави идеална работа за релакс след тежък работен ден. Е, би трябвало ни и сътрудник, на който по-късно можем да върнем жеста, несъмнено.

 Козметика в хладилника
Козметика в хладилника

Какво да съхраняваме на студено

Напукани пети

Ако всички кремове за крайници, които сме употребявали, не дават необикновен резултат, време е да пробваме с бебешко олио. То хидратира в дълбочина и омекотява грубата кожа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР