Козметичната блогърка Малдина Шриензанада съветва дамите как да се епилират

...
Козметичната блогърка Малдина Шриензанада съветва дамите как да се епилират
Коментари Харесай

Блогърка съветва дамите как да се епилират с паста за зъби

Козметичната блогърка Малдина Шриензанада поучава дамите по какъв начин да се епилират с едно доста публикувано подръчно средство - с паста за зъби, написа в. "Мирър ".

В клипче в Инстаграм Малдина демонстрира по какъв начин да се направи сместа за обезкосмяването - като се забърка паста за зъби с куркума. Тя се нанася върху окосмените места. Малдина твърди пред своите 413 хиляди почитатели в мрежата, че това е най-лесният метод за епилация. След като пастата за зъби засъхне, със мощно триене с влажна забрадка по посока противоположна на косъма, нежеланото окосмяване се отстранява.

Куркумата не е наложителна съставна част, само че тя работи като "успокояващ сътрудник " за кожата, до момента в който пастата прави останалата работа. Някои консуматори тествали метода на блогърката, само че без забележим резултат, написа в. "Мирър ".

А дерматоложката Мона Гохара от университета в Йейл поучава дамите изобщо да не се подлагат на сходна процедура. "Пастата за зъби влияе дразнещо върху кожата. Тя е направена за устната хигиена и не е предопределена нито за кожата, нито за косата ".

View this post on Instagram
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР