Козметичен ремонт извършват в библиотеката в Монтана. Пребоядисва се фоайето

...
Козметичен ремонт извършват в библиотеката в Монтана. Пребоядисва се фоайето
Коментари Харесай

Ремонтират библиотеката в Монтана

Козметичен ремонт правят в библиотеката в Монтана. Пребоядисва се фоайето на първия етаж и стените на стълбището към втория етаж. Дейностите ще продължат десетина дни, заяви шефът Анелия Иванова-Тодорова.
"Искам да се извиня на всички поданици и читатели на Монтана, че ще създадем стеснение в библиотеката. Налага се събаряне на боята по стените на фоайето на първия етаж, стените на стълбището към втория етаж и тавана. Тъй като боята пада, тя ще бъде изстъргана, стените ще бъдат грундирани и отначало шпакловани, с цел да бъде несъмнено. Помещенията са високи към 5 метра и заради това там е направено скеле, което докара до затваряне на залите на втория етаж, а точно читалните и заемната за читатели над 14 години ", сподели тя.
Всички читатели ще имат достъп до интернет и ежедневната преса в компютърната зала на първия етаж, а читателите над 14 години, които желаят да вземат книги ще могат да го създадат в отдел "Изкуство ". Ако нещо не е ясно, всеки може да се обърне към чиновниците на рецепцията в библиотеката, посочи Анелия Иванова-Тодорова./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР