КозирогВашата работа и отдаденост вероятно ще ви донесат признание. Започването

...
КозирогВашата работа и отдаденост вероятно ще ви донесат признание. Започването
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец ОКТОМВРИ

Козирог

Вашата работа и отдаденост евентуално ще ви донесат самопризнание. Започването на нов план през третата десетдневка евентуално ще донесе парични облаги надалеч над упованията. Има огромни шансове остарялото другарство да се трансформира във връзка за цялостен живот. Вашият сексапил и духовитост ще ви трансфорат в център на привличане в светско отношение, като привлечете доста ухажори с феерична  фантазия. Домът и фамилният живот ще бъде спокоен. Пътуването в чужбина с приятелите ви би било прекарване, изпълнено с искра, която ще просвети въображението ви. Избягвайте да търгувате със противоречив парцел, защото това ще урони репутацията ви на пазара. Уверете се, че не пропускате опциите да реализирате предпочитаните вложения.

Водолей

Ще имате сполучлив финансов цикъл през октомври и ще започнете новата си кариера със мощна нотка. През този интервал ще се засилят и междуличностните връзки. Ще се радвате на крепко здраве, когато започнете да поддържате компанията на хора, които се грижат за здравето си. Ще видите отчетливо повишаване на капацитета си за облага, което ще ви разреши да изчистите дълготрайни отговорности или финансови отговорности. Заетите ще се усещат уредени в работата си и могат да чакат по-нататъшен напредък в актуалната организация. Младите брачни двойки ще се впуснат в златен интервал на схващане и грижа за брачния си живот. Инвестицията в множеството области може да бъде верният избор. Строителството на нова къща или обновяването на дома не би трябвало да се подхваща през първата десетдневка от месеца, защото едно ново строителство може да промени статуквото!

Риби

Ще се насладите на удобен интервал както на фамилния, по този начин и на финансовия фронт, а предишните старания стартират да дават позитивна възвръщаемост през октомври. Бизнесмените ще могат да разширят обсега си с нови партньорства. Вашите старания и отдаденост евентуално ще бъдат възнаградени с покачване до по-висок пост, с повече отговорности и независимост. В сантименталните връзки ще се появяват незначителни разлики, малко схващане и взаимни отстъпки ще бъдат ключът към разрешаването им. По-младите в фамилията ще донесат горделивост със своите забележителни достижения. Пътуването в къси периоди ще донесе наслаждение доста повече от упованията ви. Избягвайте вложенията в недвижими парцели. Може да се заемете с ремонт на унаследен парцел, който е влезнал на ваше име неотдавна.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР