КозирогПрочетете ощеЗа единствения Козирог този месец може да започнете да

...
КозирогПрочетете ощеЗа единствения Козирог този месец може да започнете да
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през първия месец на 2023 година?

Козирог
Прочетете още
За единствения Козирог този месец може да започнете да прекалявате с разбори, захласнати и от най - дребните елементи. Не се замисляйте и не обръщайте доста внимание на това, тъй като може да неуспехите възможностите си за нова обич. Ако сте към този момент фамилни или във връзка, направете крачка обратно и не се намесвайте прекалено много в фамилния бизнес. Любимите ви хора могат да си разрешат да се грижат за себе си, тъй че отделете време за себе си, нещо което постоянно сте желали! Звездите са благосклонно настроени към вас. Продължете с това равнище на интензивност, тъй като имате верния инстинкт за печеливши бизнес каузи. Преговорите за верните вложения се водят добросъвестно и са ориентирани към задачата.

 

Водолей

Може да се нуждаете от малко повече съпричастност и самообладание за колегата си този месец. Проведете съкровен диалог или им дайте повече независимост, в случай че е належащо. Половинките ви може да водят своята персонална борба и най-добре е просто да сте мощните и да ти подкрепяте по какъвто и да е метод. Ако преди малко сте необвързани или преди малко сте прекратили връзка, приближете се до най-близките си другари. Те знаят кое е най-хубавото за вас, тъй че е най-добре да вземете техните препоръки. Избягвайте рискови планове, защото възможностите ви за облага са дребни. В дълготраен проект може да претърпите обилни загуби и ще съжалявате за своите решения.

 

Риби

Направили сте толкоз доста за други хора и в този момент е време да се концентрирайте върху себе си! Може да мислите доста, изключително за скритите си стремежи и пристрастености. Ако в действителност е това, което желаете, направете го. Отделете си по този начин нужното време надалеч от връзката си и ще се върнете като по-добрата половинка. Ако сте самотни, пробвайте се да не се поставяте в уязвимо състояние. Вероятно ще бъдете изиграни този месец, тъй че бъдете бдителни и не се поддавайте на никакви трикове! Има някои трудности по пътя, които пречат на въпроса да бъде прегледан толкоз безпрепятствено, колкото си го представяте. Въпреки че желаете да купите нещо, доста по-добре да изчакате, в случай че желаете удобен резултат.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР