КозирогПрочетете ощеНещата могат да станат доста неудобни, особено ако вече

...
КозирогПрочетете ощеНещата могат да станат доста неудобни, особено ако вече
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец НОЕМВРИ

Козирог
Прочетете още
Нещата могат да станат много неуместни, изключително в случай че към този момент сте отдадени на някого, само че може би си коства да оставите обстановката да се развие. Ако сега сет неангажирани, може да помислите дали да дадете късмет на едно процъфтяващо другарство. Може би ще започнете да обмисляте да инвестирате дълготрайните си спестявания. Не бива обаче да бързате с нещата. Бъдете извънредно деликатни при вземането на решения във връзка с вашите финанси, защото един неверен ход може да ви коства доста от спестяванията.

 

Водолей

Ако имате връзка, може би в този момент е моментът да помислите да извършите още една крачка напред, само че в случай че сте фенове на флирта, тогава може да решите дали е време да спрете да играете на многолико - авантюристично  и да започнете да се срещате единствено с един субект. Вашата изключителна благотворителност може да ви изиграе неприятна смешка в средата на месеца. Ако сте създали проекти за пътешестване с другари или семейство, може да желаете да ги преразгледате. Този ден не наподобява удобен за вашите финанси.

 

Риби

Ще срещнете доста спорове, някои задоволително дребни, с цел да се пренебрегват, само че други може да са прекомерно огромни, с цел да се одобряват за даденост. Ако имате връзка, това може да е различие сред фамилията и колегата ви. През ноември може да поискате да бъдете непредпазливи, харчейки мъчно извоюваните си пари. Неочакваните разноски, като домакински ремонт или разноски за учебно заведение, могат да обхванат огромна част от бюджета ви.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР