КозирогПрочетете ощеМожете да очаквате с нетърпение някои невероятни възможности, които

...
КозирогПрочетете ощеМожете да очаквате с нетърпение някои невероятни възможности, които
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец НОЕМВРИ?

Козирог
Прочетете още
Можете да очаквате с неспокойствие някои невероятни благоприятни условия, които пътуването може да донесе, като среща с някой нов човек, възкръсване на мозъка ви или даже приемане на бизнес или благоприятни условия за кариера. Възможно е да има и кариерно израстване и евентуално ще останете удовлетворени от преимуществата, произлизащи от покачване или повече благоприятни условия за работа. Но не забравяйте да насочите вниманието си и към здравето си и да си почивате задоволително. И въпреки всичко внимавайте по какъв начин харчите парите си, тъй като може да има непредвидени и неприятни изненади във вашите финанси.

 

Водолей

Вашият сватбен живот може да изисква повече внимание от вас този месец. Може да има някои изненади, проблеми или промени в дома ви, които може да ви разстроят, само че се пробвайте да контролирате страстите си, до момента в който се занимавате с тези премеждия. Изправете се умерено пред тези провокации и ще съумеете да ги преодолеете. Вашата кариера и финанси ще получат подтик този месец. Ако планирате да инвестирате, деликатно обмислете да вложите парите си в план, в който се чувствате добре, и ще се насладите на финансовите награди по-късно.

 

Риби

Най-вероятно през ноември ще изпитате естетика във връзката си и ще откриете, че се чувствате по-дълбоко свързани с колегата си. Ще има доста благоприятни условия за възстановяване на активността в кариерата ви, само че постоянно помислете два пъти и обмислете деликатно всички страни и фактори, преди да вземете решение. Правилните решения ще ви дадат удобни резултати по-късно. Ще се радвате на доста благоприятни условия да подобрите финансите си и този месец ще бъде печеливш за вас. Добър миг е да инвестирате парите си, само че постоянно обмисляйте рисковете и избягвайте да вземате решения.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР