КозирогПрочетете ощеАвгуст ще бъде вълнуващ месец за любовния ви живот.

...
КозирогПрочетете ощеАвгуст ще бъде вълнуващ месец за любовния ви живот.
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец АВГУСТ

Козирог
Прочетете още
Август ще бъде трогателен месец за любовния ви живот. Може да се наложи да прекарате няколко прелестни времена с колегата си, но може и да имате някакви различия, които биха могли да провалят сантименталната атмосфера. На фамилните двойки се предлага да положат най-хубавите си старания, с цел да засилят връзката си. Тъй като има възможност от спор до самия завършек на месеца. Избягвайте да бъдете прекомерно сериозни. Август месец може да ви донесе повече самостоятелност при вземането на финансови решения и може да ви помогне да станете по-динамични в професионалните си действия. Обновената убеденост може също да ви даде по-ясна визия за вашите финансови тактики и по какъв начин да получите най-хубавите триумфи за бъдещето. Внимавайте обаче при основаването на нов бизнес, защото този месец не е изключително удобен за сходни инициативи.

 

Водолей

Този месец е доста добър за любовния ви живот. Възможно е  някой непосредствен другар да прояви сантиментален интерес към вас и това може да бъде началото на една прелестна нова фаза в живота ви, която да ви донесе същинско благополучие и да се почувствате доста удовлетворени от живота. Семейните двойки би трябвало да извърнат внимание на потребностите на колегата си, с цел да избегнат възможни неприятности. Това е страховит месец за повишение на потенциала ви за облага. Въпреки че кариерата ви може да бъде сложена на назад във времето, защото други належащи проблеми ще преобладават през този месец. Също по този начин бъдете нащрек за нови бизнес партньорства. Август може да бъде извънредно проспериращ интервал за вас - непредвиден поток от пари се задава на пътят ви.

 

Риби

Този месец има шансове остарялото другарство да възкръсне за някои от вас и да се трансформира в нещо по-смислено. Вероятно обновяването на любовния ви живот с връзка от предишното ще ви накара да изживеете тези мигове, които във времето са се оказали мъртвородени. Очаквайте моменти на същинско благополучие, изключително към средата на месеца. Любовта би трябвало да цъфти в живота ви и да ви държи очарователни. През този месец е належащо да бъдете извънредно внимателни, както в работата си, по този начин и във финансовите си каузи. Перспективите за бизнес постепенно ще се движат във вашия бранш, тъй че вашият паричен триумф може да пристигна от другари или други обществени действия. Внимавайте обаче при бизнес покупко-продажбите, които звучат прекомерно примамливо, с цел да бъдат истина, и не забравяйте да прилагате рационална преценка, когато обсъждате изискванията за контракти.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР