КозирогПрочетете ощеАко сте неангажирани Венера може да ви принуди, да

...
КозирогПрочетете ощеАко сте неангажирани Венера може да ви принуди, да
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец ЮЛИ

Козирог
Прочетете още
Ако сте неангажирани Венера може да ви принуди, да изразите възприятията си към някой, който от дълго време сте желали бъде ваш съкровен сътрудник. Влюбените могат да видят обилни промени в връзките си през първата половина на този месец. Възможно е да се наложи да вземете решение преди края на юли, за това дали да продължите връзката или не. Най-добре е да бъдете уравновесени, когато вземате такова коренно решение. Вашият капацитет да спечелите задоволителна сума пари, с цел да задоволите потребностите на вашето семейство, може да претърпи дребен крах през този месец. Късметът вероятно няма да бъде на ваша страна. Необходимо е да поддържате доклад за всичките си финансови дейности, с цел да упражнявате по-голям надзор върху парите си. Също по този начин би трябвало да държите своите полезности на безвредно място, защото има огромна възможност от загуби през юли.

 

Водолей

Семейните двойки също ще имат опцията да се убедят, че обичта им един към различен става все по-дълбока и дълбока. Първата половина от юли месец може да се окаже страхотна за влюбените. Самотните евентуално ги чака сантиментална връзка с непосредствен другар. Това вероятно ще ви изненада, но все някак ще би трябвало да го преживеете и да разкриете най-съкровените вътрешни усеща. Може да съумеете да спестите задоволително количество пари този месец. Има възможност да получавате финансова инжекция от някои непредвидени източници. Финансовото ви състояние може да даде опция на вас и вашето семейство да се насладите на повече улеснения в домът си. Въпреки това - положителната ви орис, би трябвало деликатно да следите разноските си и да избягвате да вършиме покупки въз основа на голословните прищявки.

 

Риби

Има възможност някои от фамилните двойки могат да стигнат до кавги за видимо дребнави въпроси през втората половина на този месец. Също по този начин може да има някакво неразбирателство по отношение на трето лице. Опитайте се да разрешите този проблем бързо, преди да се стигне до разлъка. Ако сте самотни и се стремите да разголите сантименталните си усеща пред някой ваш любовен съблазнител следва да знаете, че времето към момента не е настъпило за това. Дайте си малко повече дни да отминат, с цел да опознаете по-добре отсрещният човек. Препоръчително е да планирате деликатно разноските си, в случай че желаете да останете финансово постоянни. Въпреки напъните ви да поставите здрави основи на бюджета си, има възможност да бъдете принудени и да похарчите огромна сума пари по неотложни аргументи. Това сигурно ще  понижи съществено спестяванията ви.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР