КозирогМесецът може да бъде изпълнен с напрежение за вас, тъй

...
КозирогМесецът може да бъде изпълнен с напрежение за вас, тъй
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец ЮЛИ

Козирог

Месецът може да бъде изпълнен напрегнато за вас, защото евентуално ще откриете нещо от колегата си, което може да заплаши връзката ви. Може да се наложи да се сблъскате с истината и да вземете коренно решение. Въпреки че може да преминете през огромни промени в кариерата, може да имате късмет да поемете водачеството доста скоро. Но внимавайте, до момента в който напредвате професионално, тъй като околните ви хора може да не поддържат новата ви финансова посока. Избягвайте възприятието за виновност, евентуално другите към вас може да не знаят по какъв начин да се оправят с новооткритата ви мощност.

Водолей

Спрете да обмислите дребните проблеми, просто помислете за това, което сърцето ви желае. Останете отворени за всички житейски уроци, които ще ви бъдат предоставени, защото биха могли да получите повече берекет в сравнение с сте очаквали. Семейството ви може да разчита на вас за спомагателна поддръжка. Помислете за продажба на предмети, които не ви трябват, или разгледайте планове на свободна процедура за спомагателни пари. В момента може да сте в уязвим интервал, тъй че избягвайте да поемате опасности и да вземате огромни финансови решения, до момента в който не настъпи подобаващият миг.



Риби

Ако не сте получили мечтаната от вас обич, може да е време да я потърсите от Вселената! Този месец помислете за инспекция на множеството самостоятелни диалози с вашите близки другари и семейство и ще почувствате повече обич, заради което ще останете очаровали. Този месец ще изпитате мощност от сила, която ще промени живота ви към по-добро. Вземете тази сила и използвайте я рационално, с цел да постигнете финансови цели и да спечелите повече сигурност за фамилията си. На работното място ще имате повече благоприятни условия, тъй че дерзайте!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР