Козирогът е една от мистериозните зодии в зодаиака, защото рядко

...
Козирогът е една от мистериозните зодии в зодаиака, защото рядко
Коментари Харесай

11 неща, които трябва да знаете за Козирога във вашия живот

 зодия-Козирог

Козирогът е една от мистериозните зодии в зодаиака, тъй като рядко демонстрира същинското си лице. Трябва да отделите доста време, с цел да спечелите доверието му и да го опознаете. Но повярвайте, той в действителност си заслужава. Точно по тази причина и би трябвало да знаете тези неща за Козирога в живота си, в случай че желаете да го разберете по-добре! 

1. Козирогът ще брани своето до гибел. Няма да разреши на някого или нещо да навреди на хората, които обича и ще бъде първият, който ще им окаже поддръжка в сложен момент.

2. Козирогът има дива и луда страна, която безпроблемно прикрива. На пръв взор изглежд свенлив, спокоен и запазен, само че зад затворени порти той е душата на компанията.

3. Козирогът може да бъде доста неотстъпчив. Трудно му минава и знае по какъв начин дълго да поддържа гнева си. Често желае да има и „ последната дума “, изключително когато става въпрос за кавги, а борбата е най-хубавият му другар.

4. Козирогът има проблем, когато би трябвало да се освободи от нещата, с които е привикнал. Той се привързва към хора, места и предмети, които би трябвало да отстрани от живота си.

5. Козирогът е идеалист. Но когато се разсъни, той става и работи, с цел да сбъдне фантазиите си.

6. Козирогът може да се прави на непоколебим и мощен, само че в сърцето си е обезсърчителен романтик. Той обича надълбоко, интензивно и буйно.

7. Козирогът е прочут със своя удобен метод към нещата. Той има навика да бъде доста реален и земен.

8. Козирогът е извънредно прочувствен и умее бързо да си сменя настроението. Неговите страсти са като горски пожар. Трудно е да се знае какво се върти в мозъка на Козирога, само че това е в реда на нещата, тъй като, почтено казано, от време на време и той не знае.

9. Козирогът е упорит и скъп. Обича да си слага цели и да ги реализира.

10. Козирогът е доста самодисциплиниран и не е елементарно да го убедите в нещо, в което не има вяра. Той слуша вътрешния си глас, който му споделя какво да прави. Често подценява мнението на другите и живее живота си по собствен метод.

11. Трудно е да достигнете до Козирога, само че когато го извършите, ще откриете, че той е благ и гальовен. Също по този начин, Козирогът непрекъснато крие своята откачена страна, само че в случай че прекарате доста време с него, той елементарно ще я разкрие.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР