Кози се превърнаха в атракция за пловдивчани. Няколко дни животните

...
Кози се превърнаха в атракция за пловдивчани. Няколко дни животните
Коментари Харесай

Селскостопанска атракция: Кози се разхождат свободно в пловдивски квартал

Кози се трансфораха в атракция за пловдивчани. Няколко дни животните се разхождат без собственик в един от кварталите на града.

Отглеждането на селскостопански животни в Пловдив е неразрешено като се изключи два от крайните квартали. Прочулите се кози са видяни в двора на Математическата гимназия и други места в непосредствена непосредственост до единия от тях, само че към този момент не се знае чии са. А Диана ги вижда на етажа във входа, където живее, заяви Българска национална телевизия.

" В момента, в който отворихме вратата, и аз към този момент адресирам синовете ми, тя се появи пред нас, безусловно пред нас се появи козичката, огромна, същинска, огромна коза. Всъщност те бяха няколко по площадката ", описа Диана Христова.

Хората от кооперацията описват, че козите са стигнали чак до последния етаж на входа.

Животните остават там няколко часа и даже минават да си напазаруват, забавляват се пък хората от магазините в съседство.

" Колежката ми изпрати фотография на смешка, че три колежки ни чакат пред магазина - три козички. И когато дойдохме пред магазина, те обикаляха, бяха завзели безусловно паркинга ", сподели Петя Петрова.

От общинския инспекторат също претърсват региона, откакто козите са се настанили в двора на Математическата гимназия.

" В понеделник инспектори от Пловдивския общински инспекторат направиха инспекция в региона, само че досега не са открили към момента притежателя на козите, с цел да може да му бъде формиран акт ", изясни Пламен Христозов - гл. контрольор " Екология " на регион " Западен " в Пловдив.

Единствената опция да се разбере кой е, е ушната марка, на която козите би трябвало да имат номер.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР