Козенца купи правата на българския национал на Славия Андреа Христов

...
Козенца купи правата на българския национал на Славия Андреа Христов
Коментари Харесай

Венци Стефанов за пореден път материализира добрата работа в Славия. Този път с милион

Козенца купи правата на българския национал на Славия Андреа Христов за 500 000 евро, твърди вестник " Ла Калабрия Нюз ". Договорът на българина би трябвало да е за три години и половина.

Италианската медия твърди, че ползата на клуба към Христов е още от месец октомври, когато бранителят на отбора Вайсанен получи тежка травма на дербито с Кротоне. Тогава от Козенца са пратили човек в София, където да гледа още един път българския бранител онлайн и да откри контакт с " белите ".

Споразумението сред двете страни е било реализирано към 15 декември, когато от Славия са изпратили факс, че одобряват предлагането на Козенца от 500 000 евро за своя централен бранител. Андреа игра към този момент при " вълците " чартърен през сезона 2018/2019, само че тогава записа три мача за тима в Серия " Б ".

В момента Козенца е на 17-о място в Серия " Б " и в случай че остане на тази позиция, ще играе баражи за оставане във втора дивизия. Близнакът на Анди - Петко Христов, също играе в Италия, само че пази цветовете на Специя в Серия " А ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР