Който си гледа работата, си е на мястото. Не съм

...
Който си гледа работата, си е на мястото. Не съм
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не съм позволил чистки в МВР, за да запазим професионалния състав


Който си гледа работата, си е на мястото. Не съм разрешил чистки в Министерство на вътрешните работи, с цел да запазим професионалния състав. Независимо от доста ясното разделяне сред управляващите, ние сме длъжни да работим дружно, до момента в който вкараме в съда обещано дело. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на Националното заседание на управлението на Министерство на вътрешните работи.

Борисов подсети, че сигурността на хората е доста значима. „ Не мога да си обясня, за какво и през днешния ден приказваме, че има места, в които полицейското наличие е малко. 68% сме усвоили от парите, които Европа даде за границата. 160 млн. лв. повече за заплати. Всеки един шеф си знае обитаемоте места - какъв брой патрула има и какъв брой служители на реда и не можете да ме убедите, че не може да се направи график, с цел да се чуе гласа на хората. Сега и камери се купуват. Стотици килограми хероин задържаме “. „ Не може да се напие един и служителят на реда да споделя - не говорете с медиите. Не може да мрат хора по улиците “, възмути се той.

Борисов не си изяснява по какъв начин е било позволено тонове подправен алкохол да попадне в дребните магазинчета, макар акциите на Митниците и Икономическа полиция. Той още веднъж предизвести, че който не си прави работата, ще си отиде.

„ Убеден съм, че тежкото закононарушение в Русе ще бъде разкрито. Най-добрите криминалисти сме изпратили там. Искам Институт по криминалистика да го създадем това, което гледате по филмите. Осигурили сме финансов запас, ще купим съвременно съоръжение, с цел да може да се работи по-бързо и по-добре “, съобщи Борисов. „ Всички желаят да има по-добър ред и успокоение “, добави министър председателят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР