, който ще навърши 78 години през юли 2020 година,

...
, който ще навърши 78 години през юли 2020 година,
Коментари Харесай

Харисън Форд се завръща отново като Индиана Джоунс

, който ще навърши 78 години през юли 2020 година, ще взе участие в петия кино лентата за Индиана Джоунс. Както изяснява изпълнителната директорка на Lucasfilm Катлийн Кенеди, това ще бъде продължение, а не рестартиране на франчайзинга.

Процесът на се ръководи от Стивън Спилбърг. Една от функциите се извършва от Шая Лабъф, който към този момент сме виждали като сина на Индиана във кино лентата от 2008 година. Сценаристът Дейвид Кеп е подготвил и забавна изненада за публиката: предходната есен той сподели, че му е хрумнала доста добра концепция. Премиерата на лентата е планувана за юли 2021 година, тъкмо за рождения ден на основната звезда на.



Американският артист и продуцент Харисън Форд е най-известен с присъединяване си във филмовата поредност, в която играе Хан Соло, както и с облика на Индиана Джоунс. Актьорът взе участие във всичките четири елементи: „ Похитителите на изчезналия кивот “ (1981 година), „ Индиана Джоунс и храмът на обречените “ (1984 година), „ Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход “ (1989 година) и „ Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп “ " (2008 година). Другите известни на Харисън Форд включват диалогията, „ Патриотични игри “, „ Беглецът “, „ Каубои и извънземни “ и други Актьорът е номиниран за премиите „ Оскар “ и BAFTA, както и е отличен със специфичната премия „ Златен глобус “ и с почетен.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР