Който обижда министър-председателя, обижда една нация, един народ и една

...
Който обижда министър-председателя, обижда една нация, един народ и една
Коментари Харесай

Който обижда премиера, обижда народа, смята Борисов

Който наскърбява министър-председателя, наскърбява една нация, един народ и една страна.

Това написа в исковата молба на Бойко Борисов против Корнелия Нинова по делото, което той води за засегнатост и клюка против водача на Българска социалистическа партия. Искът е за 26 000 лв. със законна рента от 23.03. 2017 година

Молбата на Борисов е изпълнена с откровения на човек, по личната му самокритика, е "посветил житейския път и политическата си кариера в работа за богатството на българския народ ", отбелязва уеб сайтът offnews.bg. И още:

"Дейността ми като Главен секретар е известна в Съединени американски щати, Руската федерация, Кралство Испания, Кралство Англия, Белгия, Австрия, Франция, Германия, Холандия и в Централата на Европол в Румъния ".

В текста на молбата участват и столичното метро,околовръстното на София, детски градини и други, които карат Борисов да съобщи: Работата ми като кмет ме удовлетворяваше извънредно доста, защото бях потребен на град София с съответно изпълнени инфраструктурни планове ".

Борисов изяснява още, че е подал "оставка като министър-председател на 21 февруари 2013 година, тъй като "не желаех да вземам участие в ръководство, в което провокатори служители на реда биеха хора ".

В молбата изяснява, че: "На 23.03.2017 година в утринния блок на Нова телевизия "Здравей България " ответницата Корнелия Нинова в диалог с водещите на предаването Ани Цолова и Виктор Николаев в нападателен и безпардонен жанр изрече съществени позорящи ме изказвания, които надълбоко засягат достойнството и достолепието ми...

Изявлението на ответницата гласи следното: "Това нещо се случи в Хасково, където Елена Йончева е лидер. Извиках Елена на сцената и споделих - ето го лицето на смелостта и демокрацията, която се осмели да каже на Бойко Борисов "Ти си апаш ". И той я наказа. Пусна смс да бъде уволнен Иван Гарелов ".

Борисов твърди, че Нинова е траяла да го опозорява като е употребила "като коментар метафората "Крадецът вика дръжте крадеца ".

Неверните изказвания, изречени от Нинова, ме засегнаха надълбоко, провокираха нравствени премеждия, тъй като накърняват достойнството и достолепието ми в изключителна степен, престижа, който съм градил дълги години, освен пред българската общност, само че и пред европейските ми сътрудници. Г-жа Нинова посегна на най-съкровените ми усеща на българин и християнин, засегна престижа и на българската страна, написа Борисов.

Почувствах се извънредно омерзен от държанието на своя политически конкурент, с който постоянно съм водил почтена и правилна политическа борба, изяснява Борисов породените му морални вреди, поради които желае обезщетение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР