Който няма голо селфи в телефона си, нека да вдигне

...
Който няма голо селфи в телефона си, нека да вдигне
Коментари Харесай

Мълчанието на Лили Аначкова свърши! TikTok-ърката проговори за голите снимки

Който няма голо селфи в телефона си, дано да вдигне ръка! Така де, в днешно време няма скрито-покрито и постоянно се случва някоя звезда да лъсне в някоя обществена мрежа с изтекли с такива фотоси.

Нещо сходно се случи и с TikTok-ърката Лили Аначкова, на която ѝ се наложи да изяснява, че няма сестра. Всъщност историята е много сходна като тази на Стела Павлова отпреди няколко месеца.

Виж още: Провокативна и преди години: Виктория Капитонова с много палаво минало + ФОТО 

Припомняме ви, че онлайн се появи едно клипче с една руса мацка, която прави всякакви неща на един мъж, и се твърдеше, че това е Стела. Да, само че не беше. Сега е същото с едни голи фотоси на една мацка, която наподобява на Аначкова. На въпроса дали е тя, Лили отговори с многозначително селфи:

 https://www.instagram.com/lilly_anachkova/

Иначе Лили беше запитана и дали се обичат с приятеля си. Duuuh! Разбира се, че се обичат. За него тя показа, че се занимава с бизнес и вложения, и няма профили в обществените мрежи, тъй като няма време за тях. Двамата пък били дружно от 2014 година насам.

Виж още: Изкушение в покрайнините: Вели Отвертката се разноски в този тип в Западния парк 

 https://www.instagram.com/lilly_anachkova/

Що се отнася до диетата, която Лили съблюдава, тя призна, че не става въпрос за нещо съответно. Просто не яде бяла захар, бяло брашно и не пие газирани питиета.

Изображение: https://www.instagram.com/lilly_anachkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР