Който не се учи от миналото е обречен да го

...
Който не се учи от миналото е обречен да го
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Бен Афлек се разделят?

Който не се учи от предишното е жертван да го повтори. Дали обаче това важи за звездната двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек?

Певицата съобщи, че тя и брачният партньор ѝ " имат посттравматично стресово разстройство “ от огромния медиен звук, който се вдигнал към първата им връзка отпреди години. Двамата бяха дружно в интервала 2002 година - 2004 година, като даже бяха сгодени, само че след това анулираха сватбата и се разделиха.

Поп иконата, която сега се приготвя за издаването на 16 февруари на предстоящия си албум  " This Is Me… Now “ — продължение на албума й от 2002 година " This Is Me… Then “ и съпътстващия го филм, направи разкритието пред Variety.

Новият й филм ще документира романса й с Афлек, само че слагането на персоналния им живот в светлината на прожекторите я изнервя.

" Но към този момент сме по-стари, по-мъдри. Също по този начин знаем кое е значимото, кое е в действителност значимото в живота. Въпросът е да бъдеш правилен на това, което си “, показа Лопес.

" Като актьори, ние би трябвало да следваме сърцето си “, изясни още певицата.

По думите ѝ филмът трябвало да бъде забелязан и преживят, с цел да бъде свестен. Тя го назова " музикално преживяване “. 

Двамата за първи път започнаха да излизат, откакто се срещнаха на снимачната площадка на общия им филм " Gigli " от 2003 година Те се впуснаха в сантиментална връзка, само че неуспехът в боксофиса хвърля сянка върху тях.

Връзката им също бе превърната в таблоиден фураж, като в допълнение вкара чеп сред някогашните любовници и добави още повече напрежение. 

Бенифър, както постоянно ги назоваха при започване на 2000-те, се разделиха малко откакто анулираха сватбата си през 2003 година

Лопес се омъжи и разведе с Марк Антъни, от когото има 15-годишните близнаци Макс и Еме, напомня " Телеграф ".

Междувременно Афлек има три деца с някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър – Вайълет на 18 година, Серафина на 14 година и Самуел на 11 година Той и Гарнър бяха женени от 2005 до 2018 година

Лопес и Афлек възобновиха романса си през 2021 година и подписаха брак в Лас Вегас през 2022 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР