Който не е включвал силиконова кралица в листите, той да

...
Който не е включвал силиконова кралица в листите, той да
Коментари Харесай

СЕИР: Кандидат-депутатки със силикон въртят гьобеци за радост на народа

Който не е включвал силиконова кралица в листите, той да хвърли първия камък! Ситуацията с хубавица, номинирана за народен представител и с минало от състезания по бански и освен още веднъж е настояща, с помощта на водача на „ Възраждане ” Костадин Костадинов и вярната му годеница Звезделина Каравелова, написа „ Уикенд “.„

Дългокраката русалка от листата в Бургас стана мотив за цинични намеци, откакто лъсна като участничка в редица съревнования за мерене на обиколки и сантиметри, а короната на подгласничка постоянно е украсявала главата й. Красивата кандидат-избраница се тросна на злобарите, че е по-важно не по какъв начин наподобява главата, а какво има в нея, само че мълвата не спря. Защото доста от партиите не помниха, че също са издигали хубавици с шавлива биография за бъдещи законотворци.

През годините имиджът на народния представител по този начин се е вкоренил в мозъка на нашенеца, че красивата жена непроменяемо е или шафрантия, назначена на пост, тъй като спи с партийния водач (за информация – мненията по адрес на Лена Бориславова) или би трябвало да е с визията на Цола Драгойчева и за предпочитане – възрастта и килограмите й.

Разчупването на стандартите обаче вкара в листите на съвсем всички обединения дами, пред които и най-шармантната плеймейтка ще скръцне завистливо със зъби. Звезделина е просто една от многото нови грации, атакуващи Народното събрание с изключение на с разум и партийна честност, и с визия на модел.

Дори консервативна партия като Движение за права и свободи се плъзна по плоскостта на хубостта и голотията, с цел да притегли електорат, но първите, които вкараха хубостта в пленарна зала бяха Национална движение „Симеон Втори".

По царски водачът Симеон Сакскобургготски нехаеше какво ще си помислят поданиците му и обърна визиите на всички, сменяйки модела „ Цола ” с топмодела Юлияна Дончева още в зората на царската групировка. Негово Величество не се посвени да вкара супермодел в Народното събрание и да отвори вратите на събранието за дългите крайници. Не закъсняха и останалите. Няма партия, която да не е заложила на красавица, снимала се гола кметица, моделка, актриса и даже зайче на „ Плейбой ”.

Традицията започнаха партии, които обичайно държат на „ фамилните полезности ” – Вътрешна македонска революционна организация, „ Атака ”, „ Възраждане ” и „ Воля ”, като водачите им наместиха в описите за събранието през годините същински изкусителки. Сред първите бе Красимир Каракачанов, който се регистрира не с една, а с няколко кралици на хубостта, водени от първата измежду равни по красота – Жени Калканджиева.

Една от най-горещите актриси – русата бомба Ернестина Шинова, и хубавицата Жени станаха част от листите на Вътрешна македонска революционна организация. Жени, съгласно актива на войводите изцяло се вписва в партийното русло, откакто, сходно на евродепутата Ангел Джамбазки, който хвърляше пиратки по протестиращи от прозореца на партийната централа, тя мяташе яйца по капаците на колите на съседите си.

Сексапилната и неостаряваща певица Кристина Димитрова още си разрешава да демонстрира тяло по бански, макар че е на 60, и също откри място в описите на войводите, само че за жал на електората предизборният й афиш не бе по монокини на плажа, както певицата обича да се пече.

Е, нито една от тях не стана народен представител, само че плакатите им по места не бяха допрени от зли съперници, до момента в който тези на останалите – крепко изпокъсани.

„ Атака ” може през годините да се разписа с хубавици в Народното събрание като Калина Крумова, Деница Гаджева и Миглена Александрова, само че нищо не може да се съпостави с избора на водача Волен Сидеров на предишните избори – силиконово-хиалуроновата русокоска Анелия Дулева.

Удряйки съперниците с „ бедрата ми са по-добри от бедрата ти ”, Сидеров издигна цяла Мис за депутатка в столицата. Анелия Дулева и някогашна Мис Бургас България 2010 година добави хиалуронов тунинг към предизборната платформа на някогашния общинар. Дулева, която е телевизионна водеща в една от кабеларките по морето, не се свени да се щрака по бански и с патешка муцунка, а фотосите й от тоалетни на заведения са безброй.

Подобренията, правени по визията на някогашната русокоска караха симпатизантите да цъкат с езици, представяйки си какво ли би било, в случай че депутатите по този начин тунинговаха и законопроектите си, преди да ги пробутат на народонаселението.

Реклама

Каракачанов и Сидеров обаче се оказаха дилетанти в селекцията на хубавици, съпоставени с Веселин Марешки. Лидерът на „ Воля ” извади тежката артилерия в дословен смисъл – пусна за народен представител зайчето на „ Плейбой ” Елена Аксиева, по мъж Пешева.

Снимките от състезанието за „ Мис Плеймейт ” на Аксиева, която даже съумя да влезе в Народното събрание, взривиха обществеността, а за Марешката депутатка и дантелените й прашки се говореше повече, в сравнение с за цените на бензина и медикаментите му.

Аксиева-Пешева съумя да засенчи съвсем всички депутати на Марешки, не че те вършеха нещо потребно и то с визия и злословия, а не със законопроекти. И проправи пътя на хубостта като способ за затваряне на… устата на електората.

Повел крайник, Марешки даде да се разбере, че тактиката му е вярна и от нея се възползваха до една и останалите политически сили. Нечувано за Движение за права и свободи, само че кандидатката им Глория-Никол няма нищо общо с електората с почернени от бране на тютюн пръсти.

Черното при нея събра очите на симпатизантите чрез изрязан бански и буйна грива, но от придвижването не стопираха дотук. Таня Иванова, скандалната кметица на столичен регион „ Владая ” също откри място в описите на Мустафа Карадайъ, който си затвори очите пред отварянето на краката й по нощните заведения и ровенето под минижупа й, с цел да я конфигурира в листа на придвижването.

Дори острата Мая Манолова майка, брачна половинка и баба, не се посвени да се поддаде на изкушението да постави такова в листите на „ Изправи се БГ! Ние Идваме! “. Александра Маринова – под номер 8 в листата за кандидат-депутати в Пловдив подвигна на Манолова повече проценти от воя по адрес на „ Топлофикация ”, само че уви, не съумя да развее силикон и грива в Народното събрание.

Чак кардиналният Цветан Цветанов и неговите „ републиканци ” се поддадоха на манията, но както и с резултатите си на вота, по този начин и с номинацията на кандидатката си Виктория Бранимирова.

Чалга-танцьорка в долнопробна дискотека в столицата, модифицираната отвред Виктория бе в листата на Цветановото сборище, само че с изключение на като танцьорка с пластмасови усъвършенствания в горната част на тялото, се прочу и като щерка на някогашния престъпник Бранимир Григоров, гръмнат през 2004 година

И в случай че „ ИТН “ влязоха стремително с народен представител като Мика Зайкова и скапаха визиите на симпатизантите за бъдещите депутатки на Дългия, то от Слави се очакваше в случай че не балерините от „ Магаданс ”, то най-малко организационната им секретарка и супермодел Венета Харизанова да откри кей на депутатската банка. Слави, за разлика от сътрудниците си, се спря в точния момент в силиконовата селекция и реши да се изложи по напълно разнообразни начини…

„ Ние сме създали компилация и от умни, и от способни, и от красиви “, сопна се водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предните избори, трасирайки пътя на сексапилната Славена Точева към Народното събрание, само че пропускайки ловко, че тя е единствено последното.

Точева се прочу като прелест, журирала състезания за хубост, на които никой не би оспорил личното й присъединяване, само че с нищо друго. Е, и с клюката, че Динката е пазарувал гласове за нея, но… млъкни, сърце.

„ Аз, грешницата ”, вместо „ Аз, кметицата ” пък бе върхът на всичко, виждано в предизборна акция у нас. Под всичко, става въпрос за предизборните „ причини ” на Диана Габровска – кандидат-кмет на Момин проход и героиня в порно клипове и фотоси, на които „ всичкото й причини ” стигаха до такава степен, че гласоподавателите се срещнаха и с дванадесетопръстника й.

Габровска стана шлагер с фотосите си по организъм по време на акцията за локалния избор, а по-късно издаде и книгата „ Аз, грешницата ”, описвайки приключенията си под завивките. Хубавата брюнетка не съумя да стане кметица и си остана единствено грешница, само че най-малко взе приз „ Мис Плеймейт ”, но не и лелеяните гласове на изборите.

По-добре дребна, в сравнение с никаква утеха… А електоратът най-малко оплакна окото не с девиза „ Съединението прави силата “, а с: „ Като няма самун, има цици ”. 
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР