Който не е спал в подобна къща, не може дори

...
Който не е спал в подобна къща, не може дори
Коментари Харесай

Как да си построим къща от дървени трупи

Който не е спал в сходна къща, не може даже за момент да си показа какво е чувството.

Къщите от солидни дървени трупи са емблема на строителството с леки материали, знак на уют, непорочност и непосредственост с природата.

Ето че не е толкоз мъчно или скъпо да се сдобием с една такава, стига да проявим задоволително проницателност, самообладание и поставим нужния труд.

 Снимка 382247

Източник: YouTube

Нищо не ни пречи от през днешния ден да стартираме да заделяме по колкото можем и на всеки три месеца да купуваме по някой различен кубик талпи.

Трябва да знаем, че това е безценен материал и е хубаво да потърсим предложения от няколко места, както и да проучим кой тип дърво е най-подходящ за климата, където се намираме.

Ако купуваме дървото сурово и го оставяме да изсъхне, ще спестим в допълнение.

Не е нужно да даваме и стотинка за помощ обработката им или за структурата на къщата, тъй като можем всичко да създадем сами, както ни демонстрират от YouTube канала с над половин милион клиенти My Self Reliance.

Създателят му Шон Джеймс ни демонстрира малко по малко по какъв начин да построим напълно сами удобна къща от трупи, без да са ни нужни кой знае какви машини или средства.

И не е казано, че би трябвало да построим всичко на куп, написа Lifestyle.bg. Може да превърнем плана в занимание за уикендите за година-две, в случай че сме постоянни със заделянето на средства за материал.

 Снимка 382250

Източник: YouTube

Инвестицията сигурно си заслужава, а удоволствието да спиш в личната си дървена къща не би могло да бъде оценено в суми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР