Който иска да дойде с нас на 23 февруари в

...
Който иска да дойде с нас на 23 февруари в
Коментари Харесай

Национален протест на Възраждане – искаме нормален живот!

Който желае да пристигна с нас на 23 февруари в 11:00 ч. пред Министерски съвет, дано се свърже с най-близката конструкция на Възраждане.

Възраждане провежда народен митинг против политиката, провеждана от ръководещата коалиция. Българите мизерстват, сметките за газ, сила и вода нарастват, всички артикули и храни нарастват, въведеният „Зелен сертификат“ води до насилствена имунизация. Населението ни изчезва с невиждани темпове, а ръководещите единствено постановат ограничаващи ограничения!

Всеки, който е срещу тази политика, който е срещу подмяната, срещу противозаконните, дискриминационни, античовешки, ограничаващи мерки; всеки, на който му писна да го вършат на „опитно зайче“ към този момент ДВЕ години, е добре пристигнал!

Елате с другари, елате с мотори, елите с коли, елате с камиони, елате със селскостопанска техника! Елате, с цел да застанем един до различен и да покажем, че търпението ни свърши! Искаме неотложно унищожаване на „Зеления сертификат“ и всички ограничаващи ограничения! Искаме естествен живот!
Време е за Възраждане!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР