Който и да е той - партньор, приятел или член

...
Който и да е той - партньор, приятел или член
Коментари Харесай

13 признака, че си имате работа с подъл човек

Който и да е той - сътрудник, другар или член на фамилията - би трябвало да го изхвърлите от живота си, в случай че непрекъснато демонстрира най-малко няколко от следните черти.

Не е в положение да одобри непознатото мнение

Той даже не се замисля, че е допустимо да бърка за нещо. Няма да се вслуша в непознато мнение даже и индивидът остреща да е специалист по тематиката. Всичко, което не се вписва в неговия светоглед, автоматизирано е неверно.

Не се колебае да манипулира другите хора за личните си цели

Другите хора са просто принадлежности, които могат да бъдат употребявани по всевъзможен метод, с цел да реализира личните си цели. Фактът, че те могат да пострадат вследствие на това дейности, няма никакво значение за него.

Лъже, с цел да реализира задачите си

За него е толкоз естествено да мами, колкото и да диша. Има толкоз надуто его, че в действителност има вяра, че никой не заслужава да му бъде казана истината. Ако се почувства притиснат в ъгъла, ще изрече всякаква неистина единствено и единствено да се измъкне.

Не признава грешките си

Тъй като има вяра, че е въплъщение на съвършенството, той в никакъв случай няма да може да признае личните си неточности. Никога няма да се извини за нищо, тъй като се счита за по-висшестоящ от такива низости.

Не е малоумен, така че осъзнава, че даже той от време на време бърка, само че егото му в никакъв случай няма да му разреши да признае намерено грешките си.

Изкривява или скрива истината, когато това е преференциално за него

Той освен е умел измамник, само че може и да скрие цялата или част от истината. Ако истината не може да му донесе нищо положително, той ще " крие картите си " до последно, тъй че никой да не разбере нищо.

Не цени времето на другите хора

Точността очевидно не е мощната му страна, тъй като не вижда нищо неприятно в това да накара различен човек да го чака. В края на краищата той има вяра, че няма нищо по-важно от личното му време, само че не дай си Боже някой да направи същото с него.

Винаги желае да бъде в центъра на вниманието

Желанието му за внимание от страна на другите е безпределно, което се дължи на личната му неустановеност. За него е значимо другите хора непрекъснато да му демонстрират какъв брой доста го обичат и ценят.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР