Който е запознат с традицията в тази партия да се

...
Който е запознат с традицията в тази партия да се
Коментари Харесай

Нагли палячовщини: Лакеите на Путин от ГЕРБ обвиняват други за газа, искат комисия

Който е осведомен с традицията в тази партия да се лъже по всеки мотив и за всяко нещо, няма по какъв начин да се върже на следващия панаир, който се пробват да подреден гербаджии. Подкрепени от „ дребния ГЕРБ “ - „ Възраждане “…

Временната комисия трябвало да ревизира също извършената процедура за избор на снабдители на " Булгаргаз ".

Целта на ГЕРБ е ясна: въпросната комисия да замете следите на отговорността на ръководството на Борисов за слугинажа към Путин и „ Газпром “. Така бе направено с комисията, която трябваше да обясни аргументите за банкрута на КТБ, само че в действителност прикри следите на нейния разгром.

А Борисов има от какво да се тормози по линия на газа. Той и обичаната му Теменужка настойчиво не престават да крият прословутата „ Пътна карта “, която би посочила пораженческите сделки с съветската страна. Борисов желае да се проверяват дейности на сегашните ръководещи, с цел да остане в сянка грандиозната спекулация с Кремъл за Турски/Руски поток, в който Борисов наля към 3 милиарда български пари. Пипне ли се в този „ план “, ще засмърди отсам до Москва…

Да не забравяме, че Борисовото ръководство последно от всички страни в Европейски Съюз предоговори цените на газа с „ Газпром “, откакто Европейски Съюз към този момент бе дало „ зелена “ светлина за събаряне на цените. Борисов договори… най-високите, естествено, спрямо други държавни управления.

Поредната безочливост би трябвало да заблуди угрижените българи: Щом настояваме за изясняване на събитията към газа, значи не сме правили нищо неправилно и не ни е боязън. Това е външният резултат, който се търси. Истинската причина обаче е да се изсипват обвинявания против новата власт, без значение дали са правилни или не. Важното е ръководещите да бъдат вкарани в режим на пояснение.

Истината е, че поради васалната политика за газа по отношение на Путин и „ Газпром “ най-малко няколко души от кабинета „ Борисов “ към този момент трябваше да са в правосъдната зала. Но Иван Гешев бди и пази.

Така ще е, до момента в който Петков и останалите от обединението, се държат като благотворителна организация по отношение на Борисов и мафиотския кръг край него.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР