Който е слаб в главата, е силен в краката“, гласи

...
Който е слаб в главата, е силен в краката“, гласи
Коментари Харесай

Слаба в главата, силна МЕЖДУ краката! Тита видя, че „ВИСШОТО“ няма да го бъде и избра лесното - показа си дупарата! Гери и Дара ряпа да ядат

Който е слаб в главата, е мощен в краката “, гласи националната мъдрост, а в осъвременен вид „ в “ напълно умерено може да премине в „ сред “. Особено в случай че става дума за ВИП дами от родния шоубизнес, които от години ни потвърждават по какъв начин могат да бъдат богати и сполучливи и без да имат бакалавърска или магистърска научна степен.

Както стана ясно, тийнсензацията Тита се фукаше с отлична тапия от езиковата гимназия в Силистра и показа надлъж и нашир упоритостите си, че няма да си остане единствено с музиката, ами ще приключи и висше обучение, припомня HotArena .

Оценките в междинното нямат никакво значение и Христина би трябвало да го е схванала, изключително откакто не съумя да влезе в УНСС със компетентност „ Мениджмънт и администрация “ на първото класиране. Списъците от втория стадий към този момент са излезли, само че певицата към момента не се е изфукала публично, че е станала  студентка. Би трябвало да са я приели най-малко отдалечено, което ще я предразположи да съумява времево да съчетава учението с кариерата й.

Независимо какво се е случило, хубавицата сега ни работи, ни зубри. Тя се отдаде на екзотична лятна отмора с обичания си.

Нещо повече - Тита реши да бъде следващата звезда това лято, която да си пусне фото на задните елементи .

Силистренската музикална антилопа сподели малко дупенце , като по него не се вижда съществуване на целулит или стрии. Но като се има поради каква е лисица и по какъв начин постоянно се захласва в играта с Фотошопа, няма по какъв начин да се доверим на 100%, че гледката откъм гърба е безусловно достоверна. Допускаме, че е младата хубавела е „ клъцнала “ с няколко клика по някое сантиметърче от бедрата, а по бузите й е минало съществено ретушче.

Ако сме в неточност, би трябвало да признаем нещо. Че за разлика от директните й съпернички в поп жанра - Дара и Гери-Никол , които отпраха яки задници не по Коледа, а тъкмо в разгара на лятото ,  певицата на Криско се е погрижила за психическото здраве на  плажуващите към нея. Тита е в топ форма и не плаши  с мазни телеса, тресящи се отдолу под тънка и тясна прашчица.  И трите девойки са прекомерно млади, с цел да навлизат още от нежна възраст в директен дуел с наднорменото и нездравословното тегло.

Междудругото мини дупарата на изпълнителката на „ Вуду кукла “ е събрала над 22 000 лайка единствено за едно денонощие. След като има подобен интерес към нея, защо й е да учи за „ висшо “?! Лесният път си остава най-хубавият „ проект Б “ за известните хубавици. Класацията за лекото постигане до популярност, триумфи и пари продължава да се оглавява от голотата, сексапила или по-общо - секса.

Напомняме, че и Дара се отхвърли да учи във висше образователно заведение, защото смята, че сходна стъпка ще й загуби скъпото време, през което може да прави пари от комерсиалната си музика и имидж. Наскоро тя цъфна при Гала по нищожно зелено потниче, а огромните й гърди поемаха посоката на нейните придвижвания, защото бяха освободени от оковите на сутиена. И зърната й се обрисуваха, а гостуването й в „ На кафе “ провокира звук и откри отзив чак по Facebook стените на консервативни депутати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР