"Който друг копае гроб, сам пада в него. Имаме хиляди

...
"Който друг копае гроб, сам пада в него. Имаме хиляди
Коментари Харесай

Борисов съжали Радев с крилата народна поговорка ВИДЕО

"Който различен копае гроб, самичък пада в него. Имаме хиляди поговорки за първия, който атакува ". Това разяснява министър председателят Бойко Борисов във връзка думите на Румен Радев, че е свалил доверието си от кабинета.

Борисов инспектира по какъв начин върви построяването на тръбата от Мало Бучино, която ще реши водния проблем в Перник.

Извънредно! Борисов изригна: Радев се намесва директно в независимостта на управляващите НА ЖИВО

"Още повече, не разреших на моите хора да разясняват случая още повече дано се схванат двете институции. Не той ни е дал властта, освен това, аз му я занесох и за 3-те месеца какво направи – грипените. ", съобщи още Борисов и добави "Как да похарчим три милиона за избори? Само един милион ни коства Перник. Аз, с цел да си вардя нервите и с цел да не се изпускам, не разясня ", уточни министър председателят

„ Декември месец той правеше политически изявления и аз тогава споделих, че той не е обединител, тъй като приказва, това което Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи споделят. Той и през днешния ден повтори неща за водоснабдяването, за боклуците, а аз като станах кмет в София беше заринато “, посочи министър-председателят.

„ Аз постоянно съм бил 20-часа в услуга на народа и през днешния ден съм тук, с цел да се помогне на хората да свърши работа “, сподели той.

„ Съжалявам, че Радев си е изпуснал нервите. Проблемът не му е с държавното управление, а с други институции. Той не дава доверието, че да го смъква ". повтори Бойко Борисов.

„ Нито съм слушал, нито желая да вземам участие. Все ми е тая кой какво е направил. Аз декември месец съм свалил доверие от него “, съобщи министър председателят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР