Койна Русева се дразни на безотговорните родители, с които й

...
Койна Русева се дразни на безотговорните родители, с които й
Коментари Харесай

Известна наша актриса осъди мисленето на днешните младежи

Койна Русева се нервира на безотговорните родители, с които й се постанова да се сблъсква всекидневно. За нея фамилията е свято нещо и не търпи взаимни отстъпки по този мотив. Тя се върна обратно в спомените си и описа, че като млада, е имала напълно друго мислене от сегашните младежи, а не че би трябвало да зачене и да роди. Искала е да учи, да се развива, да вижда нови неща, търсила е себе си.

" Не знам, тези 13-годишни симпатяги евентуално са намерили по-рано себе си, в което доста се колебая. Аз на 13 години имах други стремежи и това се дължи на моите родители. Животът не е стигал единствено до това да хапнем, да пийнем и... тези три неща. Била съм като всеки глупак младеж, много дива ", споделя тя.

Българската Марлен Дитрих е наясно, че няма положителни условия за развъждането на деца в България. " Когато моите деца бяха дребни, нямаше проблем с детските градини. Сега знам от другари какво е ситуацията. Нямаш обикновени условия да си отглеждаш детето. Не можеш просто да го родиш, би трябвало да се грижиш за него и да работиш. За тези естествени хора, които устоят себе си и фамилиите си, е мъчно. А не просто да желаят от страната апартамент (визира роднините на 13-годишна родилка., които чакат като премия за първо бебе през 2017 година страната да им подари апартамент – б.а.), тъй като просто са родили дете. Адски мъчно е, а казусът е, че всеки се избавя самичък – намира самичък способи през баби, познати и другари по какъв начин да се оправи с грижата за едно дете, камо ли за две или три деца ", размишлява актрисата с вкаменяващ взор.

" Да не забравяме, че аз съм актриса в България, а не някъде другаде. Тук в паниката могат да се случат доста неща. Не постоянно съм била чак толкоз заета, както сега. Във всяка една креативна специалност има интервал на работа и интервал на застой. В тези интервали на застой аз съм родила тези три деца ", бърза да изясни тя.

Преди да свие фамилно гнездо, на няколко пъти й минава мисълта да поеме към Терминал 2. Тогава си фантазирала, че може да хукне за някъде и да стартира изначало. Установила е обаче, че човек е най-стабилен в родината си: " За мен България е мястото, където съм се родила и където ще умра ", усмихва се необятно тя.

Дразни я обаче, че е доста мъчно тук човек да бъде себе си. Открива този проблем у доста хора. " Аз като актриса би трябвало да мога да бъда себе си и да превъплъщавам себе си, да се променям. За тази цел човек би трябвало да се познава доста добре, другояче е жертван на цялостен неуспех. Моята специалност изисква да бъда достоверна без значение къде. Гледайки ме, драгият фен би трябвало да ми има вяра, т.е. аз би трябвало да бъда същинска или да умея да го направя по този начин, че да наподобява същинско. Трябва да познавам себе си, с цел да служа си със себе си, другояче няма по какъв начин да стане ", разсъждава още тя.

В този ред на мисли споделя, че обича всичките си функции и няма такава, за която да каже, че се усеща най-добре. Умее да влиза в кожата на героините си. Обича да играе мощни и властни дами, само че в това време и лабилни, и чувствителни. Може елементарно да се разплаче в роля. В действителния живот също си поплаква, само че не обича да приказва за аргументите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР