Която и жена да попитаме, ще отговори, че най-важното е

...
Която и жена да попитаме, ще отговори, че най-важното е
Коментари Харесай

Дребните неща, които той прави, защото истински държи на вас

Която и жена да попитаме, ще отговори, че най-важното е да я слуша като приказва и да е сантиментален и занимателен. Но с времето се оказва, че това не е задоволително или не това което нежната половинка е очаквала. Има два вида връзки, които си заслужават дълга и сериозна и безконечна. Ако се чудите, по какъв начин да определите вашата, Edna.bg подбра няколко съществени издайнечески белега.

Наистина ги е грижа.

Има разлика сред това да те е грижа и да се преструваш, че ти пука. Този вид хора доста добре знаят разликата сред двете. Те възприемат проблемите ви като свои, всекидневно се интересуват по какъв начин сте и биха подтиснали персоналните си терзания, с цел да се концентрират върху вас.
свързани новини6060на 11.09.2021

Помнят.

Не приказваме единствено за рождени дни и годишнини. Истински влюбените хора помнят нещата, които са ви създали усещане. Нещата, които са значими са вас. Или другояче казано, те се трансформират във ваши " секретарки " – знаят целия ви график наизуст и постоянно ви припомнят за уговорките, за които вие забравяте.

Мотивират ви.

Те доста добре знаят, че от време на време имате потребност от малко " бутане ", с цел да довършите започнатите задължения и да постигнете задачата си.

Карат ви да се мислите.

Те освен ви поддържат, когато би трябвало да вземете значимо решение. Доброжелателите ви доста добре премислят обстановката, задават ви насочващи въпроси, които да ви оказват помощ да стигнете до верния извод. Така вашето решение е по-обмислено и рационално.

Празнуват триумфите ви.

Те не „ завиждат благородно” на триумфите ви, а се радват дружно с вас. И освен ви стимулират да продължите своето развиване, а ви оказват помощ да набележите идващите си цели.

Усмихват се.

Те са свежа глътка въздух. Усмивката не слиза от лицето им, по този начин тяхното наличие внася лъч светлина в сивото ви всекидневие.

Те ви карат да се усмихнете.

Зареждат ви с позитивна сила. Доброто въодушевление и позитивизма им са заразни. В тяхно наличие вие се чувствате спокойни и сигурни.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР