Коя от свободните дами в залата танцува най-добре регетон? С

...
Коя от свободните дами в залата танцува най-добре регетон? С
Коментари Харесай

Малума Спретна Състезание По Танци В София

Коя от свободните дами в залата танцува най-добре регетон? С подобен въпрос се обърна хитмейкърът Малума към нежната половина от потопените в латино пристрастеност почитатели в зала „ Арена Армеец “ в сряда вечерта. След като хубаво огледа публиката, избра две български девойки, които сбъднаха фантазията си освен да видят своя любим от близко, само че и да съкратят дистанцията с него посредством силата на танца.

Малума нееднократно подтикваше присъстващите да разкършат ханш в ритъма на музиката, въпреки и самият той ненапълно изненадващо да не показва кой знае какви танцувални умения. За държанието си на сцената разчиташе най-вече на обясненията си в любов и обезоръжаващата усмивка.

Именно тя единствено за две минути накара над 10 хиляди меломани да простят двучасовото му забавяне. Заклетите фенове на латиното още имат горчив послевкус от друго сходно закъснение – това на идола Енрике Иглесиас през 2015-та. За отлагането на старта на шоуто на колумбиеца обаче виновността беше само техническа – тировете с апаратурата бяха арестувани на граница, което принуди екипа да продължи с тестването на светлините даже и в наличието на 90% от публиката. Чакането си заслужаваше и в синхрон с прочувствените пируети на почитателите на места по сцената се появяваше я мини заря, я се разпиляваха конфети, я избухваше огън.

Хуан Луис Лондоньо Ариас, както е името на Малума по паспорт, знаеше, че публиката го обожава и му личеше. След всяко парче заставаше на сцената по този начин, че да може да попие оптимално от любовта на почитателите А единствено един негов жест беше задоволителен, с цел да ги накара да пищят по този начин, че да чупят стъкла от разстояние. Същите те заслужават вниманието ни, доколкото разнообразието от меломани обхващаше от младежи, прясно разкрили що е то пубертет, през 30-годишни запалянковци, изтупали от прахта балните си тоалети, до възрастни лели и чичовци, които не се свениха да показват чупки в секцията за правостоящи.

„ Сега съм на края на турнето си. Тъжен съм, тъй като ще ми липсва тази страст “, показа Малума малко преди безусловно да скочи към финалната права на шоуто. В рамките на съвсем час и половина той подвигна градуса на настроението с части като Mala Mia, Corazon, изнасящата задачите му албум и турне – 11 PM, Chantaje и така нататък С необикновен сантимент сервира и Marinero, написа Монитор.

“Написах я, когато бях в много сложен интервал от живота си и се трансформира в една от обичаните ми мои песни. Всеки път, когато я извършвам на сцена се усещам като вкъщи си”, изповяда се 25-годишният хитмейкър. За бис пък Малума остави Felices Los 4, само че съумя да закове на място даже бързащите да изпреварят трафика, като се появи на сцената, загърнат с българския байрак. По традиция, артистът остави публиката да му се нарадва за 3-4 минути, след което зашари из тоновете на песента, а знамето ни окачи върху микрофона си.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР