Коя има по-сочен бюст - фолкпевицата Андреа или американската репортерка

...
Коя има по-сочен бюст - фолкпевицата Андреа или американската репортерка
Коментари Харесай

Коя има по-сочен бюст - фолкпевицата Андреа или американската репортерка Джени Суши?

Коя има по-сочен бюст - фолкпевицата Андреа или американската кореспондентка Джени Суши ?

Този въпрос обиколи през вчерашния ден обществените мрежи, научи HotArena .

Половинката на боксьора Кубрат Пулев и целунатата от него американка се появиха с извънредно напращели бомби. Не е загадка, че и двете имат съществено количество силикон в гърдите си. Андреа реши да предизвика въображението с черна рокля, която не скри доста от бюста й.

По-голямата част от нейните хубости изскачаха на открито, а изпълнителката бе в любовно въодушевление. Тя написа и философско обръщение. „ Възрастта няма действителност с изключение на във физическия свят. Същността на човешкото създание е устойчива на времето. Нашият вътрешен живот е безконечен, което значи, че нашият дух остава млад и деятелен, както когато сме в цялостен подем. Мислете за любовта като за положение на берекет ", показа Андреа, която през януари чукна 32 години, писа „ България ДНес “.

В същото време Джени, която заведе дело против Кобрата за целувката, посети ревю на ламборджинита. Тя се появи с впита блузка, която всеки миг щеше да се раздра от големите й бомби. Тя се качи в един от първокласните коли. „ За жал не можах да я тествам. Следващия път! ", оплака се Джени Равало, както е същинското й име.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР