Коя е тайнствената любовница на Димитър Желязков, която бе задържава

...
Коя е тайнствената любовница на Димитър Желязков, която бе задържава
Коментари Харесай

Горещи афери и кървави пари на милионерски наследници: Кои са любовниците на Митьо Очите?

Коя е тайнствената държанка на Димитър Желязков, която бе задържава дружно с него в истанбулския хотел " Рамада "? Самоличността на придружителката на Димитър Желязков до този миг не е разкрита от управляващите в Турция. Според бургаски медии Желязков е закопчан до момента в който е била в компанията на 24-годишната Илина С., която имала статут на публична любовница на Очите, написа " Уикенд ".

От видеозапис, публикуван от андолската информационна организация, лицето на една от двете закопчани с Митьо Очите дами се вижда за малко. Дамата изумително наподобява на друга близка до сърцето на морския Ал Капоне хубавица - варненката Ренета Николова.

29-годишната брюнетка е щерка на изтърпяващия доживотна присъда Никола Николов - някогашен шеф на най-голямата частна компания за изкупуване на скрап - " Трансинс ". Николов бе наказан като подстрекател и съизвършител в двойно ликвидиране през 2007 година и оттогава е в пандиза. Всичките кървави пари, които е оставил, ги върти щерка му.



Ренета и Очите поддържат интимна връзка от 2012 година и съгласно източници и до ден сегашен са дружно. Варненката е със статут на публична държанка на Димитър Желязков и постоянно го съпровожда в чужбина.

" Ренета сигурно отпътува с Митьо за Гърция, само че дали го е последвала в Турция, или става въпрос за друга арестувана негова държанка - не зная ", разяснява източник от бургаския ъндърграуд.

Ренета Николова е измежду най-заможните дами във Варна и е наричана " кралицата на скрапа ". След като татко й Кольо Транса влезе в пандиза, брюнетката наследи активи за над 50 милиона лв.. Всички офиси и площадки на " Трансинс " във Варна и Бургас пък се охраняват от " Аркус Сигурност ".

През последните 15 години Митьо Очите живее на фамилни начала с поморийската Антигона Янулис, която в миналото е работила като детегледачка на щерките му Станислава и Ивелина. Блондинката е майка на най-малкото дете на Желязков - Димитър, който през днешния ден е на 14 години.


Антигона

Твърди се, че Желязков постоянно е поддържал по няколко любовници, а Антигона няма проблем с това.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР