Коя е прекрасната госпожа, с която ? Колкото и малко

...
Коя е прекрасната госпожа, с която ? Колкото и малко
Коментари Харесай

Появи се поредна мъглява снимка на прекрасната госпожа от спалнята на Борисов

Коя е прелестната госпожа, с която? Колкото и малко да е съответната информация за нея, съмненията, че тъкмо жена е снимала, в това число и малко видео, бяха обществено изразени още в края на юни –!
Сега уеб сайтът за проверяваща публицистика " Биволъ " на въпросната жена (и в края на юни уеб сайтът направи същото, само че с различен кадър), като той е извлечен като отражение, виждащо се за миг във. И сложи въпроса за помощ дамата да бъде разпозната. Съответно, един от потребителите предложи тенденция: " Умалете изображението и пуснете през няколко филтъра и след това в търсачката на Google, по този начин ще се пренебрегва евентуално, в случай че лицето е разпознаваемо и обществено. Дума имат експертите ".

В мненията под обявата изрично беше опровергана доктрина, че въпросната жена към този момент е убита, освен това в Гърция, на остров Санторини. Имаше такива клюки – за българка, убита като ѝ е бил строшен вратът, само че се оказа цитиране на жълти уеб сайтове, освен това употребявали фотография на съветска манекенка.
Пред Нова телевизия някогашният втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява, че не знае кой е направил фотосите в спалнята на Бойко Борисов. Цветанов сподели, че не знае, тъй като не бил в този съкровен кръг на Борисов, който би могъл да има достъп до тази спалня. И дефинира всичко казано от страна на ГЕРБ като спешен пиар. " Не мога да бъда аз и не може да бъде мъж ", съобщи Цветанов.
Трябва да е обезпечен този достъп от премиера или от НСО с разрешението на премиера, безапелационен е някогашният втори в ГЕРБ за фотосите от спалнята на Борисов.
Още: " "
" "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР